Deze stijl heeft het allemaal…

Scandinavisch design blijft in onze interieurs aan populariteit winnen. Dit vinden wij absoluut niet gek, want deze stijl heeft het allemaal. Puurheid, functionaliteit en eenvoud. Strak, maar toch warm. Helemaal hygge zoals de Scandinaviërs het zelf noemen…

Natuurlijke materialen

Het gebruik van natuurlijke materialen staat centraal bij het Scandinavisch wonen. Zo is het gebruik van houtsoorten een echte must. Daarnaast gebruiken de Scandinaviërs ook andere natuurlijke materialen die vooral in de lange wintermaanden goed van pas kunnen komen. Denk aan wol, dierenvachten en leer.

Scandinavisch wonen materialen

Scandinavisch wonen

Het Scandinavisch wonen geeft de ruimtes met het gebruik van lichte kleuren, natuurlijke materialen en eenvoudige, maar praktische, designs een mooie basis om zelf een persoonlijke draai aan te geven… Op zoek naar een woonwinkel in Rotterdam waar je het Scandinavisch wonen echt kunt ontdekken? Bij Flow Lab ontdek je welke merken bij jou in jouw huis en jouw leven passen. Wat voor jou werkt. Daar komt heel wat passen, meten, schuiven en experimenteren bij kijken. Het goede nieuws? Dat mag bij Flow Lab.

Flow binnenkijkers

Flow Lab is al bij heel wat mensen thuis geweest om het echte Flow-gevoel over te dragen. Ontdek bij onze projecten hoe het Scandinavisch design hier helemaal bij elkaar past.

woonwinkel rotterdam

Welkom bij Flow Lab!

Flow Lab is voor iedereen die ervan houdt om te Nordics mixen. Want dat is wat de klok slaat op de Vlaardingweg: Scandinavisch design. En veel verstand van Flow brengen in jouw interieur.

Flow Lab
Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Kom in jouw flow

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens als je liever wilt dat we jou bellen…