Scandinavisch wonen

Scandinavisch wonen is razend populair. Nordic living staat voor eenvoud, minimalisme, functionaliteit en lichte kleuren. Een Scandinavisch interieur straalt rust uit en is vrij sober. Je ziet veel wit terug en daarnaast worden veel grijstinten gebruikt. Ter contrast wordt er vaak gewerkt met zwarte accenten of pastelkleuren.

In Scandinavië wordt het relatief vroeg donker, waardoor de woning zo licht mogelijk moet blijven. Noorderlingen zijn dol op het gebruik van hout. Vrij logisch, met de vele bossen in Scandinavië…

Screenshot 2021 11 10 At 08.07.00

Deze stijl heeft het allemaal…

Scandinavisch design blijft in onze interieurs aan populariteit winnen. Dit vinden wij absoluut niet gek, want deze stijl heeft het allemaal. Puurheid, functionaliteit en eenvoud. Strak, maar toch warm. Helemaal hygge zoals de Scandinaviërs het zelf noemen…

Natuurlijke materialen

Het gebruik van natuurlijke materialen staat centraal bij het Scandinavisch wonen. Zo is het gebruik van hout, vaak een mix van verschillende soorten een echte must. Daarnaast gebruiken de Scandinaviërs ook andere natuurlijke materialen die vooral in de lange wintermaanden goed van pas kunnen komen. Denk aan wol, dierenvachten en leer.

Scandinavisch wonen

Het Scandinavisch wonen geeft de ruimtes met het gebruik van lichte kleuren, natuurlijke materialen en eenvoudige, maar praktische, designs een mooie basis om zelf een persoonlijke draai aan te geven… Op zoek naar een woonwinkel in Rotterdam waar je het Scandinavisch wonen echt kunt ontdekken? Bij Flow Lab ontdek je welke merken bij jou in jouw huis en jouw leven passen. Wat voor jou werkt. Daar komt heel wat passen, meten, schuiven en experimenteren bij kijken. Het goede nieuws? Dat mag bij Flow Lab.

flow lab rotterdam woonwinkel sfeerafbeelding showroom gelderland 720x400 1

Welkom bij Flow Lab!

Flow Lab is voor iedereen die van design houdt. Want dat is wat de klok slaat op de Vlaardingweg. En veel verstand van Flow brengen in jouw interieur.

Flow Lab
Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14
info@flowrotterdam.nl

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

 

Kom in jouw flow

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je
gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…