Screenshot 2021 11 10 at 07.06.19

Pastoe Dressoirs

Pastoe dressoirs zijn de perfecte opbergoplossing voor elke ruimte in uw huis. Of het nu gaat om de slaapkamer, de woonkamer of het kantoor, Pastoe dressoirs bieden stijlvolle en praktische opbergruimte voor al uw spullen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met zorg voor detail ontworpen, bieden deze dressoirs niet alleen opbergruimte, maar ook een stijlvolle aanvulling op uw interieur.

Design Pastoe Dressoirs

Met een scala aan maten, stijlen en kleuren, vindt u altijd een Pastoe dressoir dat aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl. Van strak en modern tot warm en traditioneel, er is een dressoir voor elke stijl en elke ruimte. En met de vele opbergmogelijkheden, zoals lades, deuren en open compartimenten, kunt u al uw spullen op orde houden en overzichtelijk opbergen.

PASTOE VISION BOXES JS 2020 SIDE STYLED OPEN 02

Bovendien zijn deze dressoirs gemaakt van duurzame materialen en zijn ze ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Ze zijn daarom geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen jarenlang meegaan, waardoor ze een slimme investering zijn in uw interieur.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kortom, als u op zoek bent naar een stijlvolle en praktische opbergoplossing voor uw huis, dan zijn Pastoe dressoirs de perfecte keuze. Voor advies over Pastoe Dressoirs kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!

De design dressoirs van Pastoe zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je stijlvolle Pastoe dressoirs. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.