Laat je interieur groeien

Een goed interieurplan behoedt je niet alleen voor miskopen. Het helpt je interieur ook de kant op te groeien die jij voor ogen hebt. Stap voor stap. Item voor item. Op weg naar het huis waar jij helemaal in je flow bent.

Niks leuker dan plannen maken

Omdat de ene design addict de andere niet is, maken we bij Flow Lab interieurplannen in alle smaken. Heb je alleen behoefte aan een uurtje sparren met een van onze interiordesigners? Kan! Wil je je huidige interieur een boost geven met een paar nieuwe, bijzondere aanwinsten? Leuk! Of kan je wel wat inspiratie gebruiken nu je hele interieur op de schop gaat omdat je gaat verhuizen? Kom maar op! In onze studio in Rotterdam kun je alle kanten op…

Alleen sparren?

Heb je geen compleet plan of nieuwe meubels nodig? Met wat slimme ideeën voor indeling, kleurgebruik of styling van onze interiordesigners geef je je inrichting vaak al de opfrisser waarnaar je op zoek was. In een gesprek van een uur trakteren we je op onze creatieve kijk op indeling, kleur- en materiaalgebruik. En verrassen we je met handige tips en ideeën.

Een uur sparren met een van onze interieurstylisten kost €75,-

Flow Lab 2D interieurplan

Ben je meer van plan? En je zinnen gezet op die nieuwe bank, kast, tafel of fauteuil waar je al zo lang verliefd op bent? Hold your horses en schuif eerst even aan in onze studio. Want met een beetje hulp van een interieurstylist kom je niet voor verrassingen te staan. Maar ga je naar huis met een goed doordacht indelingsvoorstel, meubels in de kleuren, stoffen en afmetingen die bij je passen. Mooi meegenomen? We geven je ook nog handige tips voor als je thuis ‘voor het echie’ aan de slag gaat.

Het Flow Lab 2D interieurplan kost € 150,-

Dit bedrag krijg je terug als je je nieuwe meubels bij ons aanschaft.

Flow Lab 3D interieurplan

Helemaal los in je nieuwe huis? Of een nieuw begin maken op je oude plek? Zeker weten dat wij je op ideeën brengen die je niet snel zelf had bedacht. En je helpen precies die flow te creëren die je voor (gesloten) ogen hebt. Zodat niet alleen al die mooie meubels op hun plaats vallen. Maar jij ook.

The full monty

Om zo’n – full monty – plan te maken, moeten we je natuurlijk wel iets beter leren kennen. Daarvoor kom je eerst voor een goed gesprek naar onze studio in Rotterdam. Waarna onze interiordesigner bij jou thuis de eerste opzet presenteert. Met deze input gaat hij (of zij) terug de studio in om plan en werkelijkheid te laten samensmelten in een persoonlijk interieurplan. Natuurlijk meer dan compleet met moodboards, plattegronden en 3D impressies van je nieuwe inrichting.

Het Flow Lab 3D interieurplan kost € 495,-

Dit bedrag krijg je terug als je je nieuwe interieur bij ons aanschaft.

Ben jij klaar voor advies op maat?

Weet je wat je wilt? Dan is een afspraak natuurlijk zo gemaakt. Bij Flow Lab in Rotterdam. Via onderstaand formulier. Of gewoon met een telefoontje naar 010 28508 14 natuurlijk.

Bij Flow Rotterdam is een uitgebreide collectie design meubels te vinden met prachtige merken als Muuto, Montana, Hay, Qliv, String,  &TraditionStudio HENKBrokisNormann CopenhagenDesign on StockFerm LivingPastoe, EYYE en nog veel meer!

Interieuradvies?

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Keukentrend: Scandinavische keukens

Bouclé maakt comeback in het interieur

Scandinavisch design in hal

Bouclé maakt comeback in het interieur

De tofste Scandinavische meubels van dit moment

Bouclé maakt comeback in het interieur

Bouclé: terug van weggeweest!

Bouclé maakt comeback in het interieur

Meer projecten Meer blogs