Flow Lab 2D interieurplan

Ben je meer van plan? En je zinnen gezet op die nieuwe bank, kast, tafel of fauteuil waar je al zo lang verliefd op bent? Hold your horses en schuif eerst even aan in onze studio. Want met een beetje hulp van een interieurstylist kom je niet voor verrassingen te staan. Maar ga je naar huis met een goed doordacht indelingsvoorstel, meubels in de kleuren, stoffen en afmetingen die bij je passen. Mooi meegenomen? We geven je ook nog handige tips voor als je thuis ‘voor het echie’ aan de slag gaat.

Het Flow Lab 2D interieurplan kost € 150,-

 

Flow Lab 3D interieurplan

Helemaal los in je nieuwe huis? Of een nieuw begin maken op je oude plek? Zeker weten dat wij je op ideeën brengen die je niet snel zelf had bedacht. En je helpen precies die flow te creëren die je voor (gesloten) ogen hebt. Zodat niet alleen al die mooie meubels op hun plaats vallen. Maar jij ook.

Om zo’n totaalplan te maken, moeten we je natuurlijk wel iets beter leren kennen. Daarvoor kom je eerst voor een goed gesprek naar onze studio in Rotterdam. Vervolgens maakt onze interiordesigner een eerste opzet die bij jou thuis gepresenteerd wordt. Met de feedback van dit bezoek gaat hij (of zij) terug de studio in om plan en werkelijkheid te laten samensmelten in een persoonlijk interieurplan. Natuurlijk meer dan compleet met moodboards, plattegronden en 3D impressies van je nieuwe inrichting.

Het Flow Lab 3D interieurplan kost € 495,-

 

Ben jij klaar voor advies op maat?

Weet je wat je wilt? Dan is een afspraak natuurlijk zo gemaakt. Bij Flow Lab in Rotterdam. Via onderstaand formulier. Of gewoon met een telefoontje naar 010 28508 14 natuurlijk.

Bij Flow Rotterdam is een uitgebreide collectie design meubels te vinden met prachtige merken als Muuto, Montana, Hay, Qliv, String,  &TraditionStudio HENKBrokisNormann CopenhagenDesign on StockFerm LivingPastoe, EYYE en nog veel meer!

Interieuradvies?

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Muuto scandinavisch design

The art of Outdoor Living

De lente🌼 komt er weer aan. Daarom is dit hét perfecte moment om jouw tuin een unieke en creatieve nieuwe look te geven!

deur scandinavisch staal

Stalen deuren met glas een interieur hit: in zowel de industriële als Scandinavische stijl!

Op huizensites en Instagram valt er bijna niet meer overheen te kijken: de stalen binnendeur met glas. Het lijkt ondertussen wel alsof iedere woning ze heeft.

Japandi Scandinavisch Interieur

De nieuwste interieurtrend van 2021: Japandi!

De nieuwste interieurtrend van 2021: Japandi!

ligne roset togo

Built to last: design klassieker meubels zijn echte blijvertjes in je interieur!

Ben je op zoek naar een nieuw interieur? Een dat nooit uit de mode zal raken? Of heb je liever een paar nieuwe eye-catchers in je woonkamer?

Meer projecten Meer blogs