gelderland logo

Gelderland banken

De collectie van Gelderland Design Banken is een duurzame keuze. De volledige collectie heeft de belofte van hoge perfectie door ambachtelijke fabricage. Banken van Gelderland zijn erg comfortabel, zijn slijtvast, gaan dus lang mee en zijn tot in de kleinste details perfect afgewerkt. De banken zijn enkel met kwaliteitsmaterialen geproduceerd zoals massief hout, schuim, staal, stof en leer. De gehele productie vindt plaats in Nederland. Dit alles maakt een mooie combinatie met onze designers die daardoor over de kleinste details controle kunnen hebben.

 

Ontworpen door top designers

De design banken van Gelderland zijn in samenspraak ontworpen met Jan des Bouvrie en Henk Vos. Zij waren verantwoordelijk voor een stevige basis. Met een nieuwe generatie designers zoals Remy Meijers en Lex Pott krijg het design een nieuwe moderne dimensie.

Gelderland design bank
Gelderland design hoekbank

 

Showroom 2000m2

De comfortabele design banken van Gelderland zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en stoffen. In onze showroom van 2000m2 vindt u een ruime collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Onze  interieurstylisten helpen je graag om uit alle variaties zoals opstellingen, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijgt je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kunt genieten van jouw comfortabele design bank van Gelderland. We zien je graag in de showroom of neem contact op als je vragen hebt.