/ Menu

Zet Storing System

De combinatie van het stalen frame en de houten planken geeft het Zet Storing System een luchtig en minimalistisch look, hierdoor kan de schappenkast in ieder Scandinavisch interieur worden toegepast.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over de Zet Storing System

De Zet Storing System bestaat uit slechts twee componenten: houten planken met een U-vorm en metalen frames in een Z-vorm. Deze twee componenten kunnen op verschillende manieren in elkaar gezet worden. De Zet Storing System is kan op vier verschillende manieren in elkaar gezet worden dus kan je zelf kiezen hoe je schappenkast eruit komt te zien. De vier combinaties zijn 1 x 2, 1 x 4, 2 x 2 en 2 x 4.

 

Over Menu

Bij het Deense merk Menu geloven ze heilig in de kracht van eenvoud. Minimalistisch en ongecompliceerd design staat voorop. Dat uit zich in moderne, duurzaam gefabriceerde woonitems waar je lang plezier van zult hebben. Menu werkt met creatieve designers uit de hele wereld. Zo is de bekende WM String stoel ontworpen door de Rotterdamse WM Studio.

Bezoek flow lab

Over Kaschkasch

Florian Kallus en Sebastian Schneider zijn in 2011 begonnen met Kaschkasch. Het Duitse ontwerpersduo streeft er naar om het maximale uit het minimum te halen door elk idee terug te brengen naar de essentiële elementen. Hun liefde voor detaillering is iets dat de ontwerpers graag in hun ontwerpen willen laten terugkomen.

Get inspired

logo-menu

Menu

Minimalistisch en ongecompliceerd design