/ Weltevree

Weltevree

Daar waar je op je plek bent, dat is de betekenis van Weltevree. Een Nederlands design merk dat in 2007 is opgericht en een voorliefde heeft voor mooie producten die goed in elkaar zitten. Want een ervaring is je meest waardevolle bezit. Daarom wilt Weltevree bijdragen aan een socialer, bewuster én tevreden leven met een collectie die bestaat uit verschillende producten gemaakt van eerlijke materialen. Een transparant productieproces, ervaren partners en wel overwogen keuzes dragen bij aan de inspirerende producten die zijn ontstaan uit bijzondere ideeën en ervaringen. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Heel het jaar door genieten van buiten eten en buiten leven? De Outdooroven van Weltevree is naast een functionele oven ook een stoer object in de tuin. Door de weersinvloeden zal het staal meer en meer gaan verkleuren. De op hout gestookte all-rounder kun je gebruiken om zelf pizza te bakken, maar ook voor een gezellige BBQ met vrienden. De Outdooroven is uit te breiden met een extra deur om de temperatuur beter te regelen, een magnetische thermometer en een schoorsteenkap. Maar ook met handige accessoires voor het bereiden van eten zoals de Pizza Shovel en een stoere metalen frame om haardhout in te verzamelen. 

Klaar met eten? Leg een extra houtblok op het vuur, pak de opklapbare houten Fieldchairs erbij en verzamel je rond het knisperende vuur tijdens die gezellige zomer, óf winter avonden. De Sheepscoat zorgt niet alleen voor extra comfort in de stoelen maar heeft ook een isolerende werking. Hij houdt je heerlijk warm als het buiten afkoelt.

Functionele verlichting met een oplaadbare LED lamp zoals de Guidelight is ideaal om mee te nemen wanneer je erop uit trekt. Gebruik hem als zaklamp, werklamp of als sfeerlicht. Liever vaste sfeerverlichting in je tuin? De mond geblazen kapjes van de Stringlight geven sfeervol licht wanneer het buiten donker wordt. Handig met een normale stekker aan de ene kant en een haak op aan het andere eind waarmee je hem eenvoudig aan een boom, paal of schuurtje bevestigt.

Get inspired

Weltevree

Daar waar je op je plek bent, dat is de betekenis van Weltevree.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Weltevree

Daar waar je op je plek bent, dat is de betekenis van Weltevree.