/ Design on Stock

Vilaz

De Vilaz bank van Design on Stock heeft elegante afwerkings details die een rijke uitstraling geven aan de bank. De zachte zit combinatie met de strakke stoffering maakt de bank comfortabel voor iedereen. Hij kan gerust vrijstaand in de ruimte worden geplaatst aangezien de armleuning naadloos overloopt in de rug. Doordat de poten niet meteen zichtbaar zijn, lijkt de bank te zweven.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Vilaz

Deze elementenbank is geheel naar eigen wens samen te stellen. De bank bestaat uit elementen in verschillende afmetingen en opstellingen die samen een geheel vormen. Door de vlakke zitting van de bank kunnen alle elementen tegen elkaar aan geplaatst worden.

Zo kan de Vilaz bank van Design on Stock als rechte bank, hoekopstelling of een grote U-vorm. En wil je een keer wat afwisseling, dan koppel je de elementen moeiteloos anders of je zet ze juist los in de ruimte.

Over Design on Stock

De liefde voor het vak is wat Design on Stock drijft. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. De gemiddelde levertijd van gestoffeerde meubels is slechts 3 weken! De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Wist je dat deze bekende namen achter de prachtige ontwerpen van Design on Stock schuilen: Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi? Nu je het weet zul je hun signatuur zeker herkennen.

Over de designer

Model Vilaz is ontworpen door DesignLab21. Deze design studio is in 2020 opgericht door de Dutch Quality Group het bedrijf achter Design on Stock en Eyye. De ervaring die dit bedrijf in 15 jaar heeft opgebouwd is nu gebundeld in DesignLab21. Het uitgangspunt voor hun designs is snappen wat de klant wil om deze uiteindelijk optimaal te laten genieten van design en kwaliteit. Wat ons betreft zijn ze hier met dit nieuwe model goed in geslaagd!

Get inspired

logo-design_on_stock

Design on Stock

Uit liefde voor het vak