/ Petite Friture

Vertigo hanglamp

De Vertigo hanglamp van Petite Friture is nu al een iconisch ontwerp. De lamp is gemaakt van kunststof linten die de hanglamp een luchtige uitstraling geven en zorgen voor een prachtig schaduwspel.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Vertigo hanglamp

De naam Vertigo betekent draaierigheid en inderdaad draait de lamp lichtjes bij luchtstromen waardoor een prachtig schaduwspel ontstaat.

De hanglamp is beschikbaar in 2 maten en 8 kleuren: zwart, groen, lichtblauw, lichtrose, wit, koper, kobalt en robijn irisé.

 

Over Petite Friture

Petite Friture is een frans bedrijf dat in 2009 is opgericht door Amélie du Passage. Inmiddels zijn meer dan 30 ontwerpers verbonden aan dit merk. Hun uitgangspunt is dat het design zowel mooi als functioneel moet zijn. De collectie is sinds 2009 flink uitgebreid en bestaat uit verlichting, woonaccessoires en kleinmeubels. De collectie omvat kleurrijke items met unieke vormen. Elk design vertelt een eigen verhaal.

Je vindt hanglamp Vertigo bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Over Constance Guisset

Constance Guisset woont en werkt in Parijs en heeft sinds 2009 haar eigen ontwerpstudio. Zij werkt voor toonaangevende Franse merken.

Zij studeerde economie aan de Franse hogeschool maar koos er uiteindelijk voor ontwerper te worden en ging opnieuw studeren. Al snel had zij succes en won diverse prestigieuze prijzen voor haar ontwerpen.

Zij houdt van vrolijke ontwerpen en voegt graag een verrassende twist toe aan een product.

Get inspired

Petite Friture

Ontdek de leuke collectie van Petite Friture bij Flow Lab