/ Linie Design

Versanti

De prachtige kleden van Linie Design zijn zo veel meer dan alleen een vloerkleed, elk tapijt is een uniek kunstwerk met een eigen karakter en charme.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Versanti

Het Versanti vloerkleed komt uit de Various collectie van Linie Design. Deze bestaat uit een eclectische fusie van kleuren, patronen en structuren met allemaal dezelfde focus op de minimalistische kenmerken van Deens design. De kleden bieden eindeloze design mogelijkheden voor thuis en zakelijk gebruik. 

De karpetten van Linie Design worden geproduceerd volgens een eeuwenoude techniek, waarbij wevers knopen rond de afzonderlijke draden knopen op een speciaal ontworpen weefgetouw. Verder zorgen de kwaliteit, sterkte en duurzaamheid ervoor dat het decennia’s gebruikt kan worden, indien het goed wordt onderhouden. De Versanti bestaat voor 100% uit wol. En is beschikbaar in verschillende afmeting. 

Over Linie Design

Het Deense designbedrijf Linie Design is in 1980 ontwikkelt handgemaakte karpetten. Linie Design past elegante kleuren en uitstekende materialen toe met traditie als sleutelwoord. De collectie van Linie Design heeft vanzelfsprekend de typische Scandinavische uitstraling waar wij zo van houden.

logo-liniedesign Created with Sketch.

Linie Design

Elegante handgemaakte karpetten