Under the Bell Pendant Lamp
lamp muuto Under the Bell Pendant Lamp

/ Muuto

Under the Bell Pendant Lamp

Under the Bell is een hanglamp die multifunctioneel is omdat hij niet alleen licht biedt maar ook de akoestiek van de kamer verbetert. Een moderne lamp met kleine details naar een Sandinavische uitstraling. Hij is gemaakt van polymeer ofwel gerecycled vilt, dat de lamp een aaibare uitstraling geeft.

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Under The Bell 55 Black Muuto

Over Under the Bell pendant

Under the Bell is beschikbaar in zwart, donkergrijs en lichtgrijs. Diameter van 55 cm of ga je juist voor een grote van 82 cm? Hij past moeiteloos in elke open ruimte zoals restaurants, hotels, werkomgevingen en onderwijsinstellingen.  Maar uiteraard ook boven je eetkamertafel als een echte eyecatcher.

 

lamp interieuradvies
muuto

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt de Under the Bell pendant bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

hanglamp muuto zwart
ontwerp duo

Over Designer Iskos Berlin

Door een jarenlange samenwerking is dit ontwerp duo helemaal op elkaar ingespeeld, nog voordat zij samen een bureau oprichten in 2010. Met hun gedeelde visie zitten zij ook op een lijn. Hoe duidelijker het verhaal is, hoe groter de kans is dat mensen het begrijpen. Hoe verrassender je het verhaal maakt, hoe groter de kans is dat mensen het onthouden. Want hoe meer mensen glimlachen van het ontwerp, hoe groter de kans is dat ze er dol op zullen zijn! Voor Muuto heeft dit ontwerpduo de bekende ‘Fiber’ serie ontworpen. 

Get inspired

Muuto

New perspective