/ Menu

Harbour Column Table

De Harbour Table is ontworpen voor de Harbour Chair, maar kan ook heel goed samen met andere zittypes en stijlen. Wat het belangrijkste is voor van de Harbour-familie is dat de wens om de voortdurende en evoluerende behoeften te vervullen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Harbour Column Table

Het tafelblad van de Harbour Column Table is eenvoudig en heeft een subtiel maar tegelijkertijd ook verfijnd klavervormig kolomprofiel. Dezelfde die in de nieuwe draaibare versie van de Harbour Chair te zien is. De tafel is een modern model maar heeft zeker ook een mooie klassieke en exclusieve uitstraling.

 

Over Menu

Bij het Deense merk Menu geloven ze heilig in de kracht van eenvoud. Minimalistisch en ongecompliceerd design staat voorop. Dat uit zich in moderne, duurzaam gefabriceerde woonitems waar je lang plezier van zult hebben. Menu werkt met creatieve designers uit de hele wereld. Zo is de bekende WM String stoel ontworpen door de Rotterdamse WM Studio.

Je vindt de Harbour Column Table bij Flow Lab.

Bezoek flow lab

Over Norm Architects

Norm Architects is opgericht in 2008, het bestaat uit een team met meerdere ontwerpers. Ze werken op het gebied van industrieel ontwerp, residentiële architectuur, commerciële interieurs, fotografie en art direction.
De essentie van het werk van Norm Architects te vinden in balans tussen rijkdom en terughoudendheid, tussen orde en complexiteit. Elk project – of het nu gaat om architectuur, interieur, ontwerp of creatieve richting – is doordrenkt van dezelfde intrinsieke kwaliteit: een eenvoud die grotere ideeën met zich meebrengt.

Get inspired

logo-menu

Menu

Minimalistisch en ongecompliceerd design