/ Gubi

TS coffee table

De TS salontafel combineert een verfijnd ontwerp met stoere details, die in elke ruimte tot zijn recht komt. Kenmerkende poten en gekruiste verbindingen met, ten slotte, een massief blad. Door Gamfratesi ontworpen voor het vernieuwde restaurant The Standard in Kopenhagen. Niet alleen de naam inspireerde de ontwerpers. Ook de ideeen voor de materialen en de filosofie voor design werden aan het restaurant ontleend.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over TS coffee table

 De TS salontafel is in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Rond, vierkant en rechthoekig in diverse maten en hoogtes. Gekozen kan worden voor een glazen blad, travertin of marmer. In de showroom van Flow LAB staat de ronde uitvoering van 80 cm doorsnee, blad marmer,  kleur brown emperador.

 

Over Gubi

Het Deense familie bedrijf Gubi is in 1967 opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. De Gubi kollektie bestaat uit meubelen, lampen en spiegels. Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden. Gubi Olsen heeft zo altijd grenzen willen verleggen, om nieuwe richtingen in design te ontdekken. Gubi laat zich inspireren door de rijke Deense traditie van ambachtelijke produktie gemixed met historische ijkpunten zoals bijvoorbeeld de Franse filmwereld, Napoleon Bonaparte maar ook visuele effecten van een vleugel (Grand Piano Sofa).

Bezoek Flow Lab

Over Design buro GamFratesi

Het ontwerpduo Gamfratesi ( Stine Gam en Enrico Fratesi)  hebben hun eigen buro opgezet in 2006 te Kopenhagen. Gamfratesi combineert de Deense meubel- en ambachttraditie met de Italiaanse conceptuele benadering van design. Dit levert ontwerpen op die traditie laat zien samen met niche details, vaak in een sobere basis. Sinds de oprichting heeft het buro ruim 40 (!) awards en nominatie’s in de wacht gesleept.

 

 

Get inspired

TS coffee table

Gubi

Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden.