/ Ligne Roset

Togo

De Togo is een klassieker van Ligne Roset. Designer Michel Ducaroy ontwierp dit model in 1973. De Togo is dus al meer dan veertig jaar het summum van comfort en stijl. Michel Ducaroy bedacht de Togo voor siësta’s en luie avonden. Nu zou hij zeker ook een avondje bingewatchen in gedachten hebben.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Togo

Het bijzonder van de Togo is dat het model volledig uit schuim is opgebouwd. Het ergonomische ontwerp heeft een opbouw van polyether schuim in verschillende dichtheden die op elkaar zijn afgestemd. Hiermee biedt de bank de juiste ondersteuning op de juiste plek.

Alle elementen op zich zijn prachtig. Een losse fauteuil met poef is een mooi plaatje, maar ook een enkele 2-zits bank. Alle elementen zijn te combineren samen met het hoekelement kun je hem zo groot maken als je wilt. En omdat de elementen geen armleuningen hebben blijft de opstelling flexibel.

Je kunt je eigen creativiteit gerust loslaten op dit model. Maar natuurlijk kijken onze interieur professionals ook graag met je mee.

De volgende elementen zijn leverbaar:

  • eenzits 87 cm breed x 102 cm diep x 70 cm hoog
  • kleine bank 131 cm breed x 102 cm diep x 70 cm hoog
  • grote bank 174 cm breed x 102 cm diep x 70 cm hoog
  • hoekelement 102 cm breed x 102 cm diep x 70 cm hoog
  • lounge 131 cm breed x 162 cm diep x 70 cm hoog
  • poef 87 cm breed x 80 cm diep x 34 cm hoog
  • canape (2 armen) 198 cm breed x 102 cm diep x 70 cm hoog

Over Ligne Roset

Het Franse Ligne Roset is opgericht in 1860 als fabrikant van o.a. kamerschermen en wandelstokken. Vanaf 1950 zijn daar ook meubels bijgekomen. In de jaren 70 is Ligne Roset een samenwerking aangegaan met binnenhuisarchitect Michel Ducaroy die voor hen de Togo heeft ontworpen. Dit model heeft Ligne Roset op de kaart gezet als top design merk op meubelgebied.

Inmiddels werkt Ligne Roset samen met vele bekende top designers die samen met het merk een prachtige collectie luxe, tijdloze meubels hebben gecreëerd. Veel modellen van dit merk vind je ook terug in luxe hotels zoals het Hotel Molitor in Parijs.

 

 

Bezoek Flow Lab

Over Designer Michel Ducaroy

Michel Ducaroy, geboren in 1925, in een familie van ontwerpers en meubelmakers. Met zijn achtergrond heeft hij een opleiding aan de Ecole Nationale des Beaux Arts in Lyon gevolgd. Vanaf 1952 is hij freelance ontwerper.

Sinds het eerste contact met het Ligne Roset in 1954, is Michel Ducaroy snel uitgegroeid tot een van hun meest volmaakte ontwerpers.

In 1973 heeft hij het inmiddels iconische Togo ontworpen. De collectie, past comfortabel in bijna elk interieur en blijft tot op de dag van vandaag een van de verkoopsuccessen van Ligne Roset.

 

Get inspired

Ligne Roset

Tijdloze, luxe elegantie.