Tip Table Lamp
tafel lampen zwart rood groen

/ Muuto

Tip Table Lamp

Het ontwerp voor de Tip Table Lamp is door Jens fager voor Muuto ontworpen naar de meest simplistische en essentiële vormgeving. Verfijnde details die zijn toegepast als de subtiele aan/ uit knop waarmee de Tip table Lamp tevens meerdere lichtstanden heeft, de verstelbare kap en draaibare arm maken de Tip Table Lamp een ideale toevoeging aan je Scandinavisch interieur.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

muuto design lamp
tafellamp

Over Tip Table Lamp

De Muuto Tip Table Lamp is 40 centimeter hoog, 22,5 centimeter lang op een voet van 16 centimeter doorsnede. De koord lengte is 250 centimeter en is de LED lichtbron ingebouwd, met een lichtopbrengst van 35.000 lichturen. De Tip Table Lamp is verkrijgbaar in vier kleuren. 

 

tafellamp muuto rotterdam

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt de Tip Table Lamp bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

lamp groen
Designer Jens Fager

Over Designer Jens Fager

Deze opkomende ontwerper uit Zweden heeft na zijn studie aan de Konstfack University in Stockholm al wat impact gemaakt tijdens tentoonstellingen in Milaan, Londen en Stockholm. Zijn ontwerpen kenmerken zich door functionaliteit, het draait om het product, maar daaraan wilt Fager ook een stukje humor of poëzie toevoegen. 

Get inspired

Muuto

New perspective