/ Moooi

Tinkering

De Moooi Tinkering hanglamp is een ontwerp van Joost van Bleiswijk. In dit ontwerp gaat het om licht vangen en verspreiden. Het ontwerp heeft een royale maat met een ruimtelijk karakter. Het lange ontwerp proces deed de ontwerper denken aan knutselen: tinkering is het Engelse woord voor knutselen. De zwarte metalen kap en frame contrasteren perfect met de messing coating aan de binnenzijde.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Tinkering

Er is keuze uit twee afmetingen:

83 b x 29 h x 41 d / 7 lichtbronnen LED (12W, 350 lumen)
139 b x 30 h x 47 d / 12 lichtbronnen LED (21W, 600 lumen)

De lamp is van metaal zwart gepoedercoat en de binnenkant van de kapjes is mooi in contrasterend messing.

De lamp is dimbaar via een externe dimmer.

Over Moooi

Het internationaal designmerk Moooi is in 2001 door Caper Visser en Marcel Wanders opgericht. Marcel Wanders is naast ontwerper ook art director en is met de tijdloze en luxe uitstraling van het merk niet meer weg te denken uit de interieur en designwereld.  Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen. Daarnaast wil `Moooi met een goed samengestelde mix van verlichting, meubels en accessoires elke ruimte mooier, inspirerender en spannender maken.  `Ruimtes met een ”Unexpected Welkom”. Het assortiment dat Moooi biedt bestaat uit zowel functionele producten die je dagelijks gebruikt als interieur objecten die op de rand van kunst liggen. Verbeelding en breken met het alledaagse staan centraal in de designfilosofie van het merk. De eigenzinnige eye-catchers waar het merk om bekend is, stralen dan ook een echte liefde voor design uit.  In samenwerking met verschillende toonaangevende ontwerpers is Moooi altijd op zoek naar originele ideeën.

Over Designer Joost van Bleiswijk

Joost van Bleiswijk (Delft,1976) studeerde in 2001 af en kreeg direct bekendheid met zijn outline-series. De collectie “geen lijm en schroef” maakt sinds 6 jaar een belangrijk deel uit van zijn oeuvre. Hij ontwerpt voor gerenommeerde bedrijven en zijn werk wordt o.a tentoongesteld in New York, Rotterdam en Israel.

 

Get inspired

Moooi

Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen.