/ Menu

Synnes

Less is more met Synnes Chair van Menu. Een kenmerkende Scandinavische eetkamerstoel van Falke Svatun, die een van de meest opwindende jonge ontwerpers in de regio is. De stoel kwam tot leven toen de Noor het idee kreeg om een ​​stuk multiplex in de stoel te plaatsen, met een gebogen rugleuning voor de stevigheid. Typisch Scandinavisch aan dit ontwerp zijn de ronde vormen van de stoel die tegelijkertijd heel simpel oogt.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Synnes

De Synnes stoel is een leuke stoel voor aan de eetkamertafel en bijvoorbeeld leuk te combineren met de Co chair ook van Menu. Dit stoeltje is ook verkrijgbaar met een zachtere zitting erop en uiteraard ook in meerdere kleuren. De hoogte van deze stoel is 80 cm, de breedte is 47,5 cm en de diepte is 48,5 cm. De zithoogte van dit stoeltje is 45 cm

 

Over Menu

Bij het Deense merk Menu geloven ze heilig in de kracht van eenvoud. Minimalistisch en ongecompliceerd design staat voorop. Dat uit zich in moderne, duurzaam gefabriceerde woonitems waar je lang plezier van zult hebben. Menu werkt met creatieve designers uit de hele wereld. Zo is de bekende WM String stoel ontworpen door de Rotterdamse WM Studio.

Je vindt de Synnes bij Flow Lab.

Bezoek flow lab

Over Falke Svatun Lirhus

Falke Svatun Lirhus is geboren in 1987 en groeide op in Åsgårdstrand in Noorwegen. Hij is afgestudeerd aan de University of Technology in Sydney in 2011 met een BA of Industrial Design. Na twee jaar in Kopenhagen te hebben gewerkt voor Søren Rose Studio en Norm Architects, richtte hij Falke Svatun Studio op in Oslo.

Get inspired

logo-menu

Menu

Minimalistisch en ongecompliceerd design