/ Fritz Hansen

Stub bijzettafel

Over Stub

De zg eenvoudige bijzettafel van ontwerpster Mette Schelde combineert hout en glas op een naadloze wijze. De heldere  glazen cirkel zweeft rond de basis zonder zichtbare schroeven of bevestigingen. Het kostte tijd en experimenten om deze typische techniek onder de knie te krijgen. Het glazen blad is opvallend helder vanwege de lage ijzersamenstelling.

De voet van de Stub is verkrijgbaar in gelakt eesen- en eikenhout en zwart gebeitst essen. De tafelhoogte is 44,5 cm en de doorsnee van het blad 49 cm.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Fritz Hansen

Fritz Hansen bestaat sinds 1872 en mag gezien worden als een wereldnaam op het gebied van meubelen, verlichting en woonaccessoires. Op basis van passie voor kwaliteit, design en vakmanschap verenigt Fritz Hansen hun Scandinavisch handschrift met de visie van topontwerpers zoals Arne Jacobsen, Hans Wegner , Piet Hein en Jaime Hayon. De iconische modellen uit de kollektie van Fritz Hansen waren baanbrekend in de vorige eeuw en blijven onverminderd in de belangstelling staan van nieuwe generaties consumenten. Fritz Hansen is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 85 landen en 2000 verkooppunten met flagshipstores in Kopenhagen, New York, Milaan en Tokyo.

Bezoek Flow Lab

Over Designer Mette Schelde

Mette Schelde (1985) heeft haar studio in 2012 opgericht. Ze ontwerpt meubels, licht en is tevens actief op het gebied van architectuur. Schelde ontwerpt vooral vanuit simpele lijnen en compositie’s. Haar studio ontwikkelt nieuwe methoden en technieken die fluctueren tussen traditie en vernieuwing. Haar achtergrond als architecte is zichtbaar in het ontwerpproces waar de interactie tussen ontwerp, omgeving en de mens bepalend is voor het eindresultaat.

 

Get inspired

Fritz Hansen

Fritz Hansen: een van de meest gerenommeerde designleveranciers ter wereld. Een combinatie van Scandinavisch design, vernieuwing en vakmanschap.