Een echte eyecatcher

De stoere, industriële, stalen deur met glas zorgt voor de finishing touch van jouw woonkamer. Een stalen deur op maat is daarom ook een echte eyecatcher. Om jouw interieur een industriële look te geven zijn stalen deuren ideaal. Dit komt omdat een stalen deur van zichzelf al een vrij robuuste en industriële look heeft. Ook als jouw interieur al zo goed als industrieel is ingericht passen stalen deuren perfect bij deze interieurstijl. Omdat je bij een industrieel interieur vaak al gebruik maakt van donkere kleuren is het belangrijk dat de deuren niet massief zijn en te veel licht tegenhouden. Met een stalen deur van glas creëer je een industriële look en veel licht in de woonkamer.

Ruimtelijk effect

Een stalen deur in de woonkamer zorgt voor een ruimtelijk effect. Of je nu gaat voor een stalen deur in de kleur zwart, of een totaal andere kleur, stalen deuren geven dimensie aan jouw woonkamer. Door een stalen deur in de hal te plaatsen geeft dit licht in zowel de hal als in de woonkamer.

Stalen deur op maat bij Flow Lab

Ben je op zoek naar een stalen deur in de omgeving van Rotterdam? Bij Flow Lab ben je aan het juiste adres! Voel, bekijk en bekijk de mooiste collecties om jouw ideale stalen deur te ontdekken. Bij Flow Lab kun je kennis maken met verschillende merken om te kijken wat past in jouw huis. Bij het creëren van jouw interieur komt namelijk heel wat passen, meten en experimenteren kijken. Dit alles is mogelijk bij Flow Lab! Maak een afspraak via onderstaand formulier of neem contact met ons op via 010 28508 14. Het team van Flow Lab staat voor je klaar!

woonwinkel rotterdam

Welkom bij Flow Lab!

Flow Lab
Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Kom in jouw flow

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…