Kleur poëzie 

Elke 8 jaar vernieuwt Montana haar kleurpalet. Hun laatste nieuwe palet is tot stand gekomen door een samenwerking met kleuren tovenares Margrethe Odgaaard. Margrethe heeft zich laten inspireren door poëzie en sensualiteit die ze heeft laten voortvloeien in de verschillende kleuren. Ze begon bij de basis van de mens; ons lichaam. Ons lichaam heeft liefde nodig, wil gehoord worden en de ruimte krijgen. De kleuren hebben op de eerste plek een connectie met ons lichaam en refereren aan onze zintuigen.

Colour blocking terug van weggeweest

Vorig jaar zagen we het al op de catwalk, en nu komen designers met hun eigen versie van colour blocking. We zijn weer helemaal verliefd op het samenvoegen van verschillende kleuren! Het Montana modulaire kastensysteem leent zich perfect om te spelen met deze trend. Je kan het klein houden of all-out gaan, het is volledig aan jou. In onze showroom hebben we gekozen voor een verfrissend kleurpallet in combinatie met hout en pastel tinten. Ook hebben we de kleur ‘Camomile’ gecombineerd met een tropisch behang.  

Ervaar de kleuren zelf in onze interieurwinkel

Alle kleuren zijn een uiting van persoonlijkheid en brengen verschillende gevoelens met zich mee. Zo geeft Montana’s ‘Mist’ rust en ruimte en geeft ‘Marsala’ een gevoel van mysterie en luxe. Vind je het spannend om met kleur aan de slag te gaan of weet je niet hoe je jouw persoonlijkheid naar voren kan halen? Bij ons FLOW Lab in Rotterdam kunnen we je helpen om de kleuren tot leven te brengen in je huis. 

 

Mooi voor iedereen

Helemaal mooi: sinds dit jaar is Montana een van de eerste europese designmerken met het EU-Ecolabel, dat staat voor duurzaamheid van begin tot eind. Duurzaamheid is altijd belangrijk geweest voor het Deense merk en ze zijn erg trots op het label.

Deel deze pagina!

Egg Chair

Iconische Scandinavische ontwerpen

Als we denken aan het Scandinavisch design, denken we aan praktische en stijlvolle interieurs. Wij nemen je mee door de geschiedenis van het Scandinavische Design!

Moodboard

Stappenplan inrichten nieuwbouwwoning

Ben je er helemaal klaar voor om te beginnen met het inrichten van je nieuwbouwwoning? Lees hier tips voor het inrichten van je nieuwbouwwoning

Pumpkin Ligne Roset

De 5 must have meubelen van Ligne Roset

Tijdloze en luxe designmeubelen, dàt is waar het merk Ligne Roset voor staat. Met hun mooie designs is elk meubelstuk een echte eye-catcher voor in jouw interieur.

Tips voor het kiezen van een bank

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank voor je woonkamer? Lees hier tips waar je op kunt letten bij het kiezen van een bank