/ Moooi

Space table lamp

Is het een spiegel of een lamp? Ja het is het allemaal en nog veel meer! De Space tafellamp ontworpen door Ward Wijnant is net zo goed een spiegel als lamp. Aan te zetten in leuke disco kleuren of juist in warm licht voor de doordeweekse dagen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Space table lamp

Space Tafellamp heeft een dimmer met een innovatief kenmerk: Dim-To-Disco. Maak je klaar voor wat bewegen en grooven naar een andere dimensie door de lichtschakelaar om te zetten van warm licht naar disco.

Over Moooi

Het internationaal designmerk Moooi is in 2001 door Caper Visser en Marcel Wanders opgericht. Marcel Wanders is naast ontwerper ook art director en is met de tijdloze en luxe uitstraling van het merk niet meer weg te denken uit de interieur en designwereld.  Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen. Daarnaast wil `Moooi met een goed samengestelde mix van verlichting, meubels en accessoires elke ruimte mooier, inspirerender en spannender maken.  `Ruimtes met een ”Unexpected Welkom”. Het assortiment dat Moooi biedt bestaat uit zowel functionele producten die je dagelijks gebruikt als interieur objecten die op de rand van kunst liggen. Verbeelding en breken met het alledaagse staan centraal in de designfilosofie van het merk. De eigenzinnige eye-catchers waar het merk om bekend is, stralen dan ook een echte liefde voor design uit.  In samenwerking met verschillende toonaangevende ontwerpers is Moooi altijd op zoek naar originele ideeën. 

Over Designer Ward Wijnant

Ward Wijnant begon op het Hout en Meubel College, waar we zijn meubeltechnieken en een brede materiaalkennis ontwikkelden. Hij vervolgde zijn carrière aan de Design Academy Eindhoven waar hij afstudeerde als zelfstandig ontwerper. In 2015 startte hij zijn eigen bedrijf. Wards werk kenmerkt zich door het experimenteren met materialen. Het is zijn missie om de diversiteit van oudere methodes en materialen te interpreteren en te vertalen naar eigentijdse ontwerpen met oog voor detail en afwerking. 

Get inspired

Moooi

Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen.