/ Woud

Soround

De Soround salontafel is een eenvoudige, slanke en moderne versie van een salontafel. De constructie met de zachtheid van het ronde tafelblad en de elegante zwarte tafelpoten vormt een nieuwe interpretatie van de klassieke salontafel.

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Soround

Deze ronde tafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en samenstellingen maar ook in verschillende maten. Waardoor deze oneindig met elkaar zijn te combineren. Er is een hoge en een lage versie.

De Soround high heeft een hoogte van 44 cm en een diameter van 75 cm. De Soround low heeft een hoogte van 39,5 cm en een diameter van 60 cm.

 

Over Woud

WOUD is een relatief nieuw Deens designlabel opgericht door Mia en Torben Koed, die na 30 jaar in de meubelindustrie besloten hun eigen merk op te richten. Een merk met hoge ambities en hoge kwaliteit geworteld in het Nordic Design. Het uitgangspunt van dit mooie bedrijf is het leveren van perfectie en het delen van de liefde voor eerlijk design. Zij werken samen met nieuwe en gevestigde designers. Het resultaat is een prachtige collectie.

Je vindt de SoRound bij Flow Lab.

Over Maja Bøgh

De ontwerper achter de Soround, Maja Bøgh Vindbjerg, haalt haar inspiratie uit de Scandinavische tradities. Dit, samen met haar kennis van productiemethoden en kennis van de uitdagingen en kansen die verschillende materialen bieden, resulteert in minimalistische en eenvoudige oplossingen in vorm en detailniveau.

Get inspired

logo-woud

Woud

Creating new originals