/ Arco

Slim

De Slim tafel is heel oprecht en puur. Ontwerper Bertjan Pot wilde een onmogelijk dun lijkende tafel ontwerpen en bedacht hiervoor een innovatieve sandwich constructie van staal en honingraat. Alle materialen zijn op een zo eerlijk mogelijke manier toegepast. Metaal voor de sterke constructie en hout voor de voelbaarheid en een charmante buitenkant.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over eettafel Slim

Ieder mens heeft andere wensen en behoeften en iedere ruimte vraagt om een andere invulling. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de tafels aan te passen zijn op de behoeftes en wensen van de klant. Met de juiste lengte, breedte, hoogte en afwerking. De materialen waar uit te kiezen is zijn; eiken, noten, fineer en HPL.

Over Arco

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten probeert Arco op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, te ontwikkelen en te produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of een tafel op maat voor in de eetkamer. Arco is een  familiebedrijf uit Winterswijk met een lange geschiedenis. Maar Arco is zeker een bedrijf van nu: gedreven, inventief en toegewijd.

Over Designer Bertjan Pot

Bertjan Pot staat bekend om zijn eigenzinnige ontwerpen. Design is voor hem een zoektocht naar eenvoudige maar eigenwijze oplossingen. Bertjan ontwerpt voor veel merken als Arco, Hay, Cassina en Nike. Alles wordt ontwikkeld in Studio Bertjan Pot. Het basis uitgangspunt blijft altijd: interieurgdesign met een fascinatie voor techniek, structuur, patronen en kleuren.

Get inspired

Arco

Arco