/ Qliv

Side to Side

De Side-to-Side eettafel is een functionele designtafel van het Nederlandse merk QLiv. Het robuuste tafelblad is vervaardigd uit massief Frans eiken en bestaat uit twee delen. De tafel staat op een stalen frame en heeft een strakke uitstraling. Doordat het blad is uitgefreesd is het onderstel in de tafel verzonken. De Side-to-Side eettafel van QLiv is verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en afmetingen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Side to Side

De Side-to-Side tafel 180×90 van QLiv combineert design met functionaliteit. Niemand kan om deze robuuste tafel heen, de combinatie van Frans eikenhout en donker grijs staal is een echte eye-catcher. Doordat het eikenhouten blad van de tafel uit twee delen bestaat, krijgt de tafel een speels detail. Side-to-Side is een speels ontwerp dat in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een smaller formaat of een ander houtsoort. Of kies voor een blad uit één stuk in plaats van twee. Ook kan het frame op aanvraag in andere kleuren worden gemaakt en op een andere positie worden bevestigd. Door de spannende vorm en de verschillende materialen is Side-to-Side een verrijking voor uw interieur!

 

Over Qliv

De kernwaarden van het jonge Qliv zijn stoer en elegant. De ontwerpen van Qliv zijn functioneel en moeten je elke dag een beetje blij maken. Qliv weet dat ieder individu en elke situatie andere wensen heeft en is daarom ingesteld om maatwerk te leveren zodat elke designstuk aan de persoonlijke wensen van de klant voldoet.

Je vindt de Side to Side bij Flow Lab.

Get inspired

Qliv

Een droom, een visie, een passie!