Shadows brokis
brokis Shadows

/ Brokis

Shadows

De Shadows-collectie is een weergave van de beroemde, tijdloze lichten in Franse ateliers en de typologie is een eerbetoon aan die nalatenschap. De combinatie van mond geblazen glas, handgemaakt hout en klassieke vormgeving heeft geleid tot een licht van tijdloze elegantie. De collectie bestaat uit vier verschillende hanglampen, die alleen staan, net als in sets, gekenmerkt door een mond geblazen glazen kap op een handgemaakte houten behuizing. De zuivere contouren en afwerking worden geaccentueerd door de verborgen lichtbron.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

brokis design verlichting
scandinavisch design lampen

Over Shadows

De Shadows zijn verkrijgbaar in deze uitvoering als in een XL uitstraling, bij de XL uitvoering zijn er extra lampen te zien en een ander ophangsysteem. De afmetingen van deze Shadows uitvoering zijn: een hoogte van 4 cm, een diepte: 36 cm, een lengte: 60 cm, en een doorsnede: 40 cm.

Deze lampen zijn dimbaar en naar eigen wens samen te stellen in verschillende kleuren en materialen.

 

interieuradvies
hanglampen van brokis

Over Brokis

Het Tsjechische verlichtingsmerk Brokis maakt prachtige design lampen van superieure kwaliteit. De verlichting van Brokis is herkenbaar door de combinatie van prachtige materialen, zoals het mond geblazen glas gecombineerd met andere verfijnde materialen, zoals hout en metaal. En dankzij de bijzondere productiemethode van mondgeblazen glas kunnen zij zelfs gebogen glas produceren. Een lamp uit de collectie van Brokis is een toevoeging in elk Scandinavisch interieur.

interieuradvies rotterdam
Brokis Desingers Muffins En Balloon Lamp

Over Lucie Koldocá en Dan Yeffet

Lucie Koldová is één van de ontwerpers van deze lampen serie. Lucie is geboren in de Tsjechische Republiek. Lucie is nadat ze is afgestudeerd aan e Academie voor Beeldende Kunsten, Architectuur en Design in Praag in 2009 verhuisde ze naar Parijs, waar ze in 2012 haar eigen studio oprichtte.

Dan Yeffet is de andere ontwerper van deze lampen serie. Dan Yeffet is geboren in 1971 in Jeruzalem, hij studeerde aan de Bezalel Academie dat is een school voor Kunst en Design in Jeruzalem, hier studeerde hij van 1999 tot 2001. In 2001 verhuisde hij naar Nederland waar hij in 2002 afstudeerde in de Gerrit Rietveld opleiding in Amsterdam. Daarna verhuisde hij in 2005 de studio naar Parijs tot op de dag van vandaag.

Je vindt de Shadows PC931 bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-brokis

Brokis

Design lampen van superieure kwaliteit.