Warm industrieel interieur

Warme kleuren combineren in het interieur van de woonkamer kan soms lastig lijken, zeker als je twee interieurstijlen wilt combineren. Een goed voorbeeld hiervan is de combinatie van een warm en industrieel interieur. Typerend voor een industrieel interieur is een grote open ruimte, gecombineerd met hoge plafonds, onafgewerkte materialen en robuuste items. Bij een warm interieur staan juist tegenovergestelde factoren centraal: warme kleuren, sfeervolle materialen en zware stoffen. Door beide interieurstijlen met elkaar te combineren creëer je een warm interieur in de woonkamer met een robuuste touch.

Warm modern interieur

Een modern interieur is al jarenlang erg populair. Door gebruik te maken van veel licht, minimalisme en sprekende details creëer je al snel een modern interieur. Om deze strakke inrichting wat meer sfeer te geven komt een warm interieur als geroepen. Combineer veel licht met natuurlijke materialen, sfeervolle accessoires en warme details voor de perfecte combinatie tussen een warm en modern interieur. Ook als je op zoek bent naar een warm minimalistisch interieur is dit een perfecte interieurstijl.

Warm Scandinavisch interieur

Bij een Scandinavisch interieur denk je gelijk aan de rustgevende uitstraling, het prachtige kleurenpalet en natuurlijke materialen. Het is dan ook niet voor niets dat een Scandinavisch interieur erg populair is. Het is eigenlijk de perfecte combinatie tussen een strak en warm interieur. Om het Scandinavische interieur nog wat meer warmte te geven kan er gewerkt worden met zachte kleuren, sfeervolle accessoires en planten. Vooral planten zorgen al snel voor een huiselijke, natuurlijke sfeer.

Scandinavisch interieur creëren bij Flow Lab

Ben jij op zoek naar de ideale woonwinkel om het Scandinavische interieur te ontdekken? Dit kan bij Flow Lab in Rotterdam. Bekijk de mooiste collecties om jouw ideale Scandinavische interieur te creëren. Bij Flow Lab kun je kennis maken met verschillende merken om te kijken wat past in jouw huis. Dit alles is mogelijk bij Flow Lab! Kom langs in onze showroom. Vragen? Neem  contact met ons op via 010 28508 14. Het team van Flow Lab staat voor je klaar!

woonwinkel rotterdam

Welkom bij Flow Lab!

Flow Lab
Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Kom in jouw flow

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…