Strak industrieel interieur

Een strak interieur met een industriële touch? Deze twee stijlen zijn perfect met elkaar te combineren. Een industrieel interieur kenmerkt zich door ouderwetse charme met moderne strakheid, een ideale combinatie. Bij een industrieel interieur wordt vaak gedacht aan grove meubels, donkere kleuren en rauwe baksteen muren maar dit type interieur heeft veel meer te bieden. De basis van ieder interieur wordt gevormd door de muren, de vloer en het plafond. Bij een strak industrieel interieur kun je bijvoorbeeld gaan voor een neutrale basis, in combinatie met industriële accessoires zoals bijvoorbeeld een stalen deur. Materialen zijn namelijk erg bepalend voor een industriële sfeer in huis. Door jouw woning een strakke basis te geven met industriële accessoires krijgt jouw interieur het beste van beide stijlen.

Strak minimalistisch interieur

Basic, clean en strak zijn de basis ingrediënten van een minimalistisch interieur. Alleen de essentiële meubels staan in de kamer zodat je veel ruimte en overzicht hebt. Neutrale kleuren, licht en essentiële meubels zorgen voor een typisch minimalistisch interieur. Door een strak interieur te combineren met een minimalistisch interieur krijg je een unieke look die goed op beide stijlen aansluit. Deze twee interieur stijlen lijken namelijk in de basis op elkaar.

Scandinavisch interieur creëren bij Flow Lab

Ben jij op zoek naar de ideale woonwinkel om het Scandinavische interieur te ontdekken? Dit kan bij Flow Lab in Rotterdam. Voel, bekijk en probeer de mooiste collecties om jouw ideale Scandinavische interieur te creëren. Bij Flow Lab kun je kennis maken met verschillende merken om te kijken wat past in jouw huis. Bij het creëren van jouw interieur komt namelijk heel wat passen, meten en experimenteren kijken. Dit alles is mogelijk bij Flow Lab! Maak een afspraak via onderstaand formulier of neem contact met ons op via 010 28508 14. Het team van Flow Lab staat voor je klaar!

woonwinkel rotterdam

Welkom bij Flow Lab!

Flow Lab
Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Kom in jouw flow

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…