Modern industrieel interieur

Waar een modern interieur zich kenmerkt door veel licht, minimalisme en sprekende details, laat een industrieel interieur zich juist weer door neutrale kleuren zien met functionele elementen en unieke verlichting. Toch zijn deze twee interieurstijlen perfect met elkaar te combineren. Door een moderne woonkamer inrichting als basis te houden in combinatie met industriële elementen creëer je een goede combinatie tussen een modern en het industrieel interieur. Zo krijgt jouw moderne woonkamer het beste van beide interieurstijlen.

Modern strak interieur

Strakke en moderne interieurs zijn tegenwoordig helemaal in, dus waarom kiezen als deze twee interieurstijlen perfect op elkaar aansluiten? De stoere meubels van een modern interieur in combinatie met de luxe accessoires van een strak interieur geven een modern strak interieur een eigentijdse look. De basiskleuren van de uiteindelijke look spelen een grote rol bij het ontwerpen van het interieur. Bij een modern strak interieur wordt er vaak gekozen voor basiskleuren als wit, zwart, grijs en bruin. De neutrale basiskleuren kunnen goed in evenwicht gebracht worden met opvallende accessoires en meubels. Een modern interieur in de woonkamer biedt veel mogelijkheden.

Modern Scandinavisch interieur

Een modern interieur is tegenwoordig ook prachtig te combineren met een Scandinavisch interieur. De basis van deze interieurstijl zou al een modern interieur met accenten van hout kunnen zijn. Bij een Scandinavisch interieur staat de rustgevende uitstraling, het prachtige kleurenpallet en de natuurlijke materialen centraal. Door de basiskenmerken van beide interieurstijlen met elkaar te combineren creëer je een unieke interieurstijl.

Scandinavisch interieur creëren bij Flow Lab

Ben jij op zoek naar de ideale woonwinkel om het Scandinavische interieur te ontdekken? Dit kan bij Flow Lab in Rotterdam. Voel, bekijk en ontdek de mooiste collecties om jouw ideale Scandinavische interieur te creëren. Bij Flow Lab kun je kennis maken met verschillende merken om te kijken wat past in jouw huis. Bij het creëren van jouw droominterieur komt namelijk heel wat passen, meten en experimenteren kijken. Dit alles is mogelijk bij Flow Lab! Maak een afspraak via onderstaand formulier of neem contact met ons op via 010 28508 14. Het team van Flow Lab staat voor je klaar!

woonwinkel rotterdam

Welkom bij Flow Lab!

Flow Lab
Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Kom in jouw flow

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…