Scandinavisch vloerkleed

Neutrale kleuren

Allereerst is het belangrijk om te weten met welk kleurenpallet je gaat werken en dit moet natuurlijk een kleurenpallet zijn die goed past bij een Scandinavische hal. Om echt in de Scandinavische stijl te blijven kun je het beste gaan werken met neutrale tinten als basis. Combineer bijvoorbeeld neutrale aardtinten met pastelkleurige accenten. Op deze manier creëer je een hal in Scandinavische stijl. Ook kun je gaan werken met de tinten die je in de woonkamer hebt gebruikt. Zo wordt jouw Scandinavische hal een geheel met de rest van het interieur.

Stalen deur

Inmiddels kunnen we wel stellen dat een stalen deur een echte trend is geworden. Een stalen deur in de hal is dan ook een echte eyecatcher als je binnenkomt. Het voordeel aan een stalen deur is dat het niet alleen mooi is, maar ook nog eens erg praktisch. Een stalen deur in de hal zorgt ervoor dat de lichtinval blijft en de ruimtelijkheid niet weg valt. Je kunt een stalen deur volledig samenstellen zoals jij dat wil. Hoe wil jij de vormgeving van de stalen deur in de hal? En in welke kleur? Met een stalen deur in de hal ben jij al een stap dichterbij het Scandinavische interieur.

Houten accenten

Als iets past in het Scandinavische interieur zijn het wel houten accenten. Of het nu gaat om kleine accessoires of een houten plank waarmee je de radiator op een subtiele manier weg kan werken, hout past perfect in een Scandinavische hal. Daarnaast kan een houten plank ook nog eens erg functioneel zijn. Je kunt er mooie accessoires aan toevoegen of een subtiel sleutelbakje in verwerken. Zo creëer je een hal in Scandinavische stijl die ook nog een functioneel en stijlvol is!  Ook is het erg leuk om subtiele lijsten op te hangen met daarin posters die ook weer goed passen bij een hal in Scandinavische stijl. Dit kun je gemakkelijk doen door posters uit te printen of te kopen die bestaan uit pasteltinten, aardtinten of mooie teksten.

Stijlvolle schoenenkast

Van rondslingerende schoenen wordt niemand vrolijk. Om het minimalisme goed naar boven te laten komen is een subtiele schoenenkast ideaal om in de hal te plaatsen, mits je hier natuurlijk genoeg ruimte voor hebt. Anders kun je de hal goed opvullen met de houten accenten. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een subtiele kast van hout met speelse handgrepen. Een mooi en functioneel meubel om de hal in Scandinavische stijl in te richten.

Scandinavische meubels ontdekken bij Flow Lab

Ben jij op zoek naar de ideale woonwinkel om Scandinavische meubelen te ontdekken? Flow Lab heeft maar liefst 2000 m2 aan inspiratie! Voel, bekijk en probeer de mooiste collecties om jouw ideale interieur te creëren met de mooiste Scandinavische meubels. Onze interieurdesigners laten je zien hoeveel mogelijkheden er zijn met onze prachtige designmerken. Kom langs en laat je betoveren!

Get inspired

Deel deze pagina!

Egg Chair

Iconische Scandinavische ontwerpen

Als we denken aan het Scandinavisch design, denken we aan praktische en stijlvolle interieurs. Wij nemen je mee door de geschiedenis van het Scandinavische Design!

Moodboard

Stappenplan inrichten nieuwbouwwoning

Ben je er helemaal klaar voor om te beginnen met het inrichten van je nieuwbouwwoning? Lees hier tips voor het inrichten van je nieuwbouwwoning

Pumpkin Ligne Roset

De 5 must have meubelen van Ligne Roset

Tijdloze en luxe designmeubelen, dàt is waar het merk Ligne Roset voor staat. Met hun mooie designs is elk meubelstuk een echte eye-catcher voor in jouw interieur.

Tips voor het kiezen van een bank

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank voor je woonkamer? Lees hier tips waar je op kunt letten bij het kiezen van een bank