perletta
perletta kleed

/ Perletta

Roundabout

Met de Roundabout Fine koop je een uniek rond vloerkleed omdat je helemaal zelf bepaalt wat voor kleuren je wilt.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

perletta
Perletta

Over Roundabout

Roundabout is een rond structuur karpet. De vlecht van het vloerkleed is opgebouwd uit drie draden. Het vloerkleed kan worden samengesteld als uni of als mix combinatie van maximaal drie verschillende draadkleuren. Keuze genoeg! Draai het kleed eens in de zoveel tijd eens om zodat het kleed optimaal gebruikt kan worden.

De vloerkleden zijn hand geweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. Leverbaar in ieder gewenste afmeting met een maximale diameter van 5 meter. Vanaf het scheren van de schaap tot de eindafwerking van het tapijt wordt alles in eigen beheer gecontroleerd. Dit volledig gecontroleerd circuit garandeert de beste kwaliteit en zo ecologisch mogelijk.

perletta vloerkleed
Perletta

Over Perletta

Perletta Carpets produceert handgeweven vloerkleden van 100%  zuiver scheerwol. De vloerkleden worden in India en Marokko geweven door traditionele vaklieden. Alle vloerkleden uit deze collectie worden op maat gemaakt. Door de ruime keuze in structuren en kleuren kan elk kleed volledig naar wens geproduceerd worden, zodat je je eigen persoonlijke vloerkleed kunt laten maken. De mogelijkheden zijn oneindig.

Je vindt de Roundabout Fine bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-perletta

Perletta

Handgeweven vloerkleden van 100% zuiver scheerwol