/ Fritz Hansen

Ro fauteuil

De RO fauteuil combineert zijn strakke, sierlijke belijning met de comfortabele elementen van de klassiek oorfauteuil.De afwerking van de fauteuil is subliem, zoals we gewend zijn van Fritz HansenDit samen met een mix van stoffen en kleuren geeft dit model zijn specifieke karakter. Leuk om te weten: RO betekent rust in het Deens, vandaar! Niet voor niets is deze naam gekozen voor een fauteuyil waarin je kunt werken en ontspannen. De 1,5 mtr zit biedt hiervoor volop gelegenheid.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Ro

Het model wordt aangeboden in 9 verschillende stof- en kleurcombinatie’s en in leer. Door de mogelijkheid 2 verschillende kleuren te combineren krijgt de fauteuil een frissen en actieve uitstraling: een kleur voor de romp en een voor de kussens. Dit benadrukt het contrast van de hardere vorm van de romp met de zachtere binnenkant. De hoogte van de rug (113 cm) en de diepte (97 cm) geven het beschermende karakter van dit model. De poten zijn van geborsteld aluminium.

Over Fritz Hansen

Fritz Hansen bestaat sinds 1872 en mag gezien worden als een wereldnaam op het gebied van meubelen, verlichting en woonaccessoires. Op basis van passie voor kwaliteit, design en vakmanschap verenigt Fritz Hansen hun Scandinavisch handschrift met de visie van topontwerpers zoals Arne Jacobsen, Hans Wegner , Piet Hein en Jaime Hayon. De iconische modellen uit de kollektie van Fritz Hansen waren baanbrekend in de vorige eeuw en blijven onverminderd in de belangstelling staan van nieuwe generaties consumenten. Fritz Hansen is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 85 landen en 2000 verkooppunten met flagshipstores in Kopenhagen, New York, Milaan en Tokyo.

Bezoek Flow Lab

Over Designer Jaime Hayon

Jaime Hayon (Madrid 1974 ) heeft na zijn studie in Madrid en Parijs, aanvankelijk bij Benetton gewerkt. Vanaf 2000 leidt hij zijn eigen ontwerpburo. Hayon is een eeuwige liefhebber waarbij de rode draad die door zijn werk loopt, optimisme is. Hij ontwierp talloze meubels, verlichtingsarmaturen en woonaccessoires, hotelinterieurs, winkels, een lijn van keramiek, schoenen en zijn eigen collectie uurwerken. Zijn ontwerpen staan in vele musea wereldwijd. Hij ontwerpt onder andere voor bekende merken als Fritz Hansen, Moooi, Hay, Magis en Cecotti.

Get inspired

Fritz Hansen

Fritz Hansen: een van de meest gerenommeerde designleveranciers ter wereld. Een combinatie van Scandinavisch design, vernieuwing en vakmanschap.