Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Rime pendant serie

Prachtig mondgeblazen glas in een wit/matte kleur zorgt voor een schitterende lichtbron in elk interieur. Sereniteit en rust gaan samen met elegantie dmv 4 maten en diverse kleuren snoer en bevestigingen.

 

 

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt de Ambit Pendant serie bij Flow Lab!

Bezoek Flow Lab

design meubels rotterdam

Over Designer TAF Studio

Mattias Ståhlbom en Gabriella Gustafson vormen samen de basis voor TAF, een bureau opgericht in 2002 die zich hebben gespecialiseerd in design en architectuur. TAF heeft onderandere de gewaardeerde Ambit collectie ontworpen voor Muuto. Daarnaast zijn enkele ontwerpen te zien in het Nationalmuseum van Stockholm, maar ook in The Danish Museum in Copenhagen. 

Get inspired

Muuto

New perspective