Rest sofa
Rest sofa muuto

/ Muuto

Rest sofa

De Rest Sofa van Muuto …. één van de klassiekers in wording van het Scandinavische merk. De bank met zijn ronde vormen en uitgesproken belijning is een lust voor oog. Rest Sofa heeft verrassende design elementen, zoals de elegante vouw in de armleuning, die het karakter van de bank bepalen. Het is een absolute eyecather in je woonkamer.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

rotterdam muuto
bank muuto rotterdam

Over Rest Sofa

De bank is gemaakt met hoogwaardige materialen zoals het eiken onderstel. De koudschuim vulling is afgewerkt met veren afdeklaag die zorgt voor heerlijk zitcomfort. 

De bank is verkrijgbaar in een studio variant die compacter van maatvoering is en als twee – en driezits uitvoering. Ook is er een bijpassende poef in twee maten. Diverse Kvadrat stoffen zoals Fiord, Remix, Rime, Steelcut Trio, Coda en Hallingdal zorgen voor een ruime keuze in uitstraling, afgestemd op jouw woonwensen.

 

scandinavisch interieur
scandinavische bank

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Bezoek Flow Lab

Over Anderssen & Voll

Dit design duo is begonnen in 2009 en bestaat uit Torbjorn Anderssen en Espen Voll die een studio in een oud pand (1802) in hartje Oslo runnen. Het duo is meerdere keren beloond met een award voor meubelontwerpen, verlichting en verschillende accessoires. De ontwerpen zijn geliefd bij echte design liefhebbers, maar weten ook de mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om design meer te waarderen te bereiken.

 

Get inspired

Muuto

New perspective