/ Fritz Hansen

Planner salontafel

Hoe mooi kan minimalistisch design zijn? In de showroom van Flow LAB ziet u het. De functie blijft leidend en door zijn eenvoud blijft de Planner tijdloos. Het model is ten slotte al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw op de markt. Ook hier is weer sprake van de perfekte mix van materialen en daardoor ook heel makkelijk te combineren in onze interieur opdrachten.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Planner

Gekozen kan worden voor de bladvormen rond, vierkant of rechthoekig. Het marmeren blad rust op zwarte metalen poten. Het marmer is zwart of roomkleurig.

 

Over Fritz Hansen

Fritz Hansen bestaat sinds 1872 en mag gezien worden als een wereldnaam op het gebied van meubelen, verlichting en woonaccessoires. Op basis van passie voor kwaliteit, design en vakmanschap verenigt Fritz Hansen hun Scandinavisch handschrift met de visie van topontwerpers zoals Arne Jacobsen, Hans Wegner , Piet Hein en Jaime Hayon. De iconische modellen uit de kollektie van Fritz Hansen waren baanbrekend in de vorige eeuw en blijven onverminderd in de belangstelling staan van nieuwe generaties consumenten. Fritz Hansen is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 85 landen en 2000 verkooppunten met flagshipstores in Kopenhagen, New York, Milaan en Tokyo.

Bezoek Flow Lab

Over Designer Paul McCobb

Paul McCobb (1917-1969) was een Amerikaans meubel- en industrieel ontwerper. Kort na de 2e wereldoorlog raakte hij bekend als ontwerper van Martin Feiman’s Furniture in New York. Naast interieur ontwierp hij radio’s, tv’s en hifi apparatuur. Een veelzijdig ontwerper.

 

Get inspired

Fritz Hansen

Fritz Hansen: een van de meest gerenommeerde designleveranciers ter wereld. Een combinatie van Scandinavisch design, vernieuwing en vakmanschap.