/ Moooi

Perch light

Wie wil deze lamp nou niet in huis hebben? Een beetje buiten dat je mee naar binnen brengt door dit subtiele design van Umut Yamac. Deze lampen collectie is gemaakt van gevouwen papier en messing. Laat de sierlijke vogels bewegen door het staartje aan te tikken aan de onderkant. Gelukkig hoef je deze vogels geen eten te geven en vliegt hij ook niet weg.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Perch light

Zoals al beschreven is de Perch light een hele vogel collectie geworden. Van vloerlamp, hanglamp tot zelfs wandlamp, overal kan je de vogels laten vliegen in huis. Bepaal zelf welke vogel waar komt te zitten, doordat de LED lampen door het gevouwen papier schijnen heb je een mooi zacht licht in huis. Uiteraard hebben wij deze vogel ook in onze showroom Flow Lab staan om te komen bewonderen.

 

Over Moooi

Het internationaal designmerk Moooi is in 2001 door Caper Visser en Marcel Wanders opgericht. Marcel Wanders is naast ontwerper ook art director en is met de tijdloze en luxe uitstraling van het merk niet meer weg te denken uit de interieur en designwereld.  Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen. Daarnaast wil `Moooi met een goed samengestelde mix van verlichting, meubels en accessoires elke ruimte mooier, inspirerender en spannender maken.  `Ruimtes met een ”Unexpected Welkom”. Het assortiment dat Moooi biedt bestaat uit zowel functionele producten die je dagelijks gebruikt als interieur objecten die op de rand van kunst liggen. Verbeelding en breken met het alledaagse staan centraal in de designfilosofie van het merk. De eigenzinnige eye-catchers waar het merk om bekend is, stralen dan ook een echte liefde voor design uit.  In samenwerking met verschillende toonaangevende ontwerpers is Moooi altijd op zoek naar originele ideeën.

Over Designer Umut Yamac

Umut Yamac is een Britse architect en ontwerpt wiens werk wordt gekenmerkt door een multidisciplinaire aanpak; het midden tussen architectuur en licht verkennen. Umut studeerde in 2009 af aan de Bartlett School of Architecture, UCL en richtte zijn ontwerpstudio op in 2011 om zich te concentreren op het creëren van objecten en installaties die reageren op zowel de gebruiker als de ruimte door middel van speelse interactie en beweging. Conceptuele ideeën, vaak geïnspireerd door de natuur, worden getest door middel van een hands-on maakproces waarbij de workshop een centrale rol speelt in de ontwikkeling en realisatie van elk project. Naast zijn studiowerk geeft Umut ook les en geeft hij workshops aan tal van ontwerpscholen, waaronder de Bartlett School of Architecture en Central St Martins.

 

Get inspired

Moooi

Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen.