/ Gubi

Pedrera coffee table

De Pedrera salontafel is in 1955 ontworpen door Barba Corsini voor de loftruimte in het beroemde Pedrera (Casa Mila) in Barcelona (architect Gaudi). Met een slank onderstel en een blad van glas past de Pedrera salontafel in ieder eigentijds interieur. De inspiratie van het tafel onderstel komt van de gewelfde plafonds van het Pedrera.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Pedrera coffee table

 De Pedrera salontafel heeft een maat maar kan gekozen worden uit twee kleuren onderstel: brass semi mat en zwart semi mat. Voor de showroom heeft Flow LAB gekozen voor de zwarte semi mat uitvoering.

 

Over Gubi

Het Deense familie bedrijf Gubi is in 1967 opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. De Gubi kollektie bestaat uit meubelen, lampen en spiegels. Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden. Gubi Olsen heeft zo altijd grenzen willen verleggen, om nieuwe richtingen in design te ontdekken. Gubi laat zich inspireren door de rijke Deense traditie van ambachtelijke produktie gemixed met historische ijkpunten zoals bijvoorbeeld de Franse filmwereld, Napoleon Bonaparte maar ook visuele effecten van een vleugel (Grand Piano Sofa).

 

Bezoek Flow Lab

Over Designer Barba Corsini

Kracht in eenvoud. Dit is wellicht de beste omschrijving van Corsini’s persoonlijke design handschrift. Francisco Barba Corsini (1916-2008) was een leidend architect, die internationaal respect afdwong door zijn architectuur en onder andere zijn ontwerpen voor La Pedrera in Barcelona. Hij was sterk geinspireerd door Van der Rohe & Frank Lloyd Wright en had een grote affiniteit met Fins design die hij de beste van Europa vond, op basis van de krachtige en simpele belijningen.

 

Get inspired

Pedrera coffee table

Gubi

Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden.