/ Ligne Roset

Pebble salontafel

De Pebble salontafels komen in de vorm van een steen hebben een concaaf of een bol massief houten blad. De bladen zijn ontworpen om elkaar aan te vullen.  Het blad van de bolle tafel past over het blad van de ander. Het is een minimalistische salontafel, maar een lust voor het oog.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Pebble

De Pebble salontafel is gemaakt uit luxueus, massief notenhout en heeft een onderstel van staal die voorzien is van matzwarte lak. Er zijn vier verschillende afmetingen:

Hol vormig Blad Small: h. 20.20 x d. 75 x b. 85.50 cm
Hol vormig Blad: h. 20 x d. 100 x b. 110 cm.
Bolvormig Blad Small: h. 26 x d. 75 x b. 82.50 cm.
Bolvormig Blad: h. 26 x d. 100 x b. 110 cm.

 

Over Ligne Roset

Het Franse Ligne Roset is opgericht in 1860 als fabrikant van o.a. kamerschermen en wandelstokken. Vanaf 1950 zijn daar ook meubels bijgekomen. In de jaren 70 is Ligne Roset een samenwerking aangegaan met binnenhuisarchitect Michel Ducaroy die voor hen de Togo heeft ontworpen. Dit model heeft Ligne Roset op de kaart gezet als top design merk op meubelgebied.

Inmiddels werkt Ligne Roset samen met vele bekende top designers die samen met het merk een prachtige collectie luxe, tijdloze meubels hebben gecreëerd. Veel modellen van dit merk vind je ook terug in luxe hotels zoals het Hotel Molitor in Parijs.

 

Bezoek Flow Lab

Over Designer Air Division

Air Division is van mening dat een goed ontwerp vandaag de dag moet worden gebruikt om het nut en de esthetische vormen van voorwerpen te verbeteren om beter aan de behoeften van mensen te voldoen. Hun ontwerpbenadering is gebaseerd op de oprechte toepassing van de fundamentele kwaliteiten van goed project: creatieve concepten, ecologisch gebruik van materialen, slimme productietechnieken en veeleisende verhoudingen. Deze zijn allen gecombineerd om een ​​holistische eerlijkheid voor elk product te bereiken.

Get inspired

Ligne Roset

Tijdloze, luxe elegantie.