/ Bonaldo

Peanut B

Voor een speelse bank met eindeloze opties is de Peanut B van Bonaldo een uiterst geschikte bank. Door de losse stof krijgt deze bank een hoog knuffel gehalte.

Over Peanut B

Een omhullende zachtheid die intense momenten van ontspanning biedt. Met een losse stof is deze bank in eindeloos veel opties te plaatsen en behoudt dan ook het zelfde effect. Deze speelse bank is in eindeloos veel opties te plaatsen en is dan ook geschikt in iedere ruimte door haar variërende formaat. 

De witte veren en polyurethaanschuimvulling maken hem bijzonder comfortabel; de samenstelling kan ook bepaalde modules bevatten die zijn uitgerust met een schuifmechanisme om de lengte van de stoel uit te breiden, voor verder comfort. De volledig afneembare bekledinghoezen zijn verkrijgbaar in stof of leer.

De Peanut B is verkrijgbaar vanaf € 3210,-

Over Bonaldo

Het Italiaanse label Bonaldo produceert meubels die perfectie en schoonheid ademen. Meubels waar de echte designliefhebber bij watertand. De designers van Bonaldo kiezen voor hoogwaardige materialen en voor vormen die hun producten een unieke uitstraling geven. De collectie van Bonaldo is vooruitstrevend en loopt altijd voor op de nieuwste trends. 

Over Mauro Lipparini

 In 2011 won hij de Good Design® Global Awards, ‘s werelds meest prestigieuze ontwerpprijs. Hij is ook een kampioen van de internationale ontwerpwedstrijden Young & Design Milano en International Du Pont Award Köln. Lipparini’s uitgebreide werk op het gebied van industrieel ontwerp omvat huis- en kantoormeubilair, textiel en andere producten die zijn gemaakt voor een groot aantal gerenommeerde Europese en Japanse bedrijven. Op het gebied van architectuur en interieurontwerp heeft Lipparini zich voornamelijk geconcentreerd op particuliere en sociale woningen, showrooms voor detailhandel, groothandel en expositie-installaties. 

Je vindt de Peanut B bij Flow Lab

Get inspired

logo-bonaldo

Bonaldo

Design, passie en techniek