/ Hay

Palissade collectie van Hay

Op zoek naar unieke tuinmeubels met een Scandinavisch design? De Palissade serie van HAY is ontworpen door Ronan en Erwin Bouroullec, een bekend designer duo uit Frankrijk. De design tuinmeubels zijn gemaakt van gepoedercoat staal, dit zorgt voor een prachtig design, maar zorgt er ook voor dat de meubels erg licht van gewicht zijn.

 

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Palissade

Alle meubels zijn te bestellen in vier verschillende kleuren; antraciet, lichtgrijs, olijfgroen en gegalvaniseerd. Ook kan je bij elk meubelstuk een bijbehorend kussen bestellen, deze kussens geven extra zitcomfort.

De Palissade collectie is echt ideaal als je eenheid wilt creëren rondom het huis. De serie bestaat uit eetkamerstoelen, loungestoelen en -bedden, barkrukken en er is zelfs een schattig bistro setje voor op je balkon.

 

 

Over HAY Copenhagen

Het Deense HAY Copenhagen bestaat pas sinds 2002 maar is inmiddels een hele bekende vertegenwoordiger van het Scandinavisch design wereldwijd. HAY staat voor betaalbaar design om aan te tonen dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60 en vertalen dit naar een hedendaagse context. Hay werkt hiervoor samen met ‘s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Het resultaat: duurzaam en betaalbaar design. Dat dit gelukt is blijkt wel uit het feit dat veel van hun ontwerpen inmiddels klassiekers zijn, denk aan de AAC stoelen serie of de DLM tafels. Wist je dat de letters van de artikelen verwijzen naar de functie ervan? Een tipje van de sluier: door het handvat aan de DLM bijzettafel kun je deze altijd bij je in de buurt houden, Don’t Leave Me! Kun je zelf de andere afkorting ontcijferen?

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-hay

Hay

Hay vertaalt traditioneel design uit de jaren 50 naar een eigentijdse design collectie meubel en accessoires.