Palette JH7
&tradition salontafel

/ &Tradition

Palette JH7

Tafels zijn plekken waar mensen ideeën uitwisselen, emoties uitdrukken en samenkomen. Een tafel is dus een object met meerdere doelen, daarom heeft de Palette JH7 salontafel van &Tradition meerdere niveaus. De Palette tafel is een unieke compositie van drie verschillende vormen die samen een interessant en uitgebalanceerd geheel vormen. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Palette JH7 zwart

Over Palette JH7

De &Tradition Palette salontafel JH7 is ontworpen door Jaime Hayon. De Palette JH7 salontafel heeft een lengte van 115,2 cm, een breedte van 67,7 cm en een hoogte van 47 cm. De verschillende tafelbladen zijn gemaakt van marmer, messing en walnootfineer. Keuze uit een zwart essen of een walnoot blad. 

 

Palette JH7 bruin

Over & Tradition

&Tradition ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &Tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Jaime Hayon

Over Jaime Hayon

Bij Jaime Hayon draait het helemaal om openheid. Jaime openende in 2000 zijn eigen studio en is daarbij  een eeuwige liefhebber wiens modus operandi optimisme is. Hij ontwierp talloze meubels, verlichtingsarmaturen en woonaccessoires, hotelinterieurs, winkels, een lijn van keramiek, schoenen en zijn eigen collectie uurwerken.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie