/ Gubi

Pacha lounge chair

De steekwoorden om de Pacha fauteuil te omschrijven zijn: zacht, rondingen, comfort, lounche. De Pacha biedt inderdaad extreem comfort en is verrassend veelzijdig. Pierre Paulin noemt het zelf: alsof je op wolken zit! Een ieder die in de Pacha heeft gezeten zal beamen dat de fauteuil hyper ontspannen comfort biedt. En wat de veelzijdigheid betreft: door de compacte afmetingen is de fauteuil makkelijk in verschillende ruimtes te plaatsen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Pacha lounge chair

De Pacha Fauteuil is 65 centimeter hoog, 77 centimeter breed, 85 centimeter diep en heeft een zithoogte van 35 centimeter. De stoel is verkrijgbaar in verschillende stofferingen en het onderstel van multiplex is gelakt in de kleur Pearl Gold of Zwart. 

Onze interieurdesigners helpen je graag met het kiezen van de juiste uitvoering.

Over Gubi

Het Deense familie bedrijf Gubi is in 1967 opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. De Gubi kollektie bestaat uit meubelen, lampen en spiegels. Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden. Gubi Olsen heeft zo altijd grenzen willen verleggen, om nieuwe richtingen in design te ontdekken. Gubi laat zich inspireren door de rijke Deense traditie van ambachtelijke produktie gemixed met historische ijkpunten zoals bijvoorbeeld de Franse filmwereld, Napoleon Bonaparte maar ook visuele effecten van een vleugel (Grand Piano Sofa).

Bezoek Flow Lab

Over Designer Pierre Paulin

Pierre Paulin (1927 – 2009) was een Franse industrieel ontwerper. Vanaf het midden van de jaren 50 van de vorige eeuw, was hij vooral bekend als ontwerper van zitmeubelen, waarbij hij het motto hanteerde: een fauteuil moet een “zitter” beschermen. Hij is betrokken geweest bij een grote verscheidenheid van design projecten zoals het Franse paviljoen voor de Expo 70 in Osaka, het presidentiele Elysee in Parijs, maar ook met de herinrichting van de passagiersruimten van Air France. Het Centre Pompidou in Parijs heeft een permanente tentoonstelling van al zijn meubelontwerpen.

 

Get inspired

Pacha lounge chair

Gubi

Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden.