Interieurplan

Een doordacht interieurplan geeft houvast en behoedt je voor aankopen waar je vroeger of later spijt van krijgt. Helpt je stukje bij beetje je eigen flow te creëren. Zodat niet alleen die mooie meubels op hun plek zijn. Maar jij ook.

Labels

Stop couchsurfing en kom voelen wat bijna 2000m2 Flow Lab in je losmaakt…. Zeker weten dat je creativiteit begint te borrelen zodra je de wereld van alle favoriete interior-classics-to-be en meest inspirerende woonitems van de “latest labels”

Advies

Een compleet plan, praktische tips of een stylingadvies? Bij Flow Lab en Flow Living kun je alle kanten op. Maar net wat jij en je huis nodig hebben…

Webshop

Ook als je even geen tijd hebt om naar onze showroom te komen kun je bij ons terecht voor accessoires van de mooiste labels.

One stop shopping

Door onze samenwerking met veel professionals kunnen wij jouw interieurplan aanvullen met stoffen, behang, verfkleuren, houten- en betonvloeren en zelfs stalen deuren. Handig toch?

Eigen bezorging

Jouw bestelling wordt door onze eigen medewerkers bezorgd, uitgepakt en gemonteerd. En natuurlijk gaan zij pas naar huis als je helemaal tevreden bent.

Stylist of architect

Wij werken graag met je samen! Je kunt gebruik maken van onze showroom en alle faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Service

En mocht er ondanks alle zorg toch iets niet goed zijn, laat het ons weten en zullen we ons uiterste best doen je alsnog  een tevreden gevoel te geven.

Team Flow

Wat een reis van de opening in 2006 van onze woonwinkel in Hillegersberg naar de toevoeging van Flow Lab in 2019. Super trots zijn wij op onze woonwinkel Flow Living en onze prachtige showroom en studio Flow Lab.  Dit zijn de mensen die het mogelijk gemaakt hebben!

 

founder

Manon

 

logistics

Steef

 

Interior designer

Michelle

 

Interior designer

Ralf

 

Interior designer

Yvon

 

office manager

Lois

 

Interior designer

Timo

 

Interior designer

Ingrid

 

delivery staff

Robert & Sam

Flow blogs

Laat je inspireren

Classic Blue: Pantone kleur van het jaar 2020

Classic Blue: Pantone kleur van het jaar 2020

Muuto ontwerper

Wij spraken met Johan van Hengel

Interview met Johan van Hengel die ontwerpt voor o.a. Muuto en Hay

interieuradvies

Interieuradvies: maak van je huis, je droomhuis!

Een huis inrichten waar je je helemaal thuis voelt?

Scandinavisch design

Flow introduceert Muuto!

Pastoe Amsterdammer zomeractie!