Go FLOW!

Lekker de tijd om heeeeeel veel Scandinavian Design op je in te laten werken? Of – heel hygge – gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnenlopen? Laat je inspireren bij 2000m2 Flow Lab!

Flow Lab

Vlaardingweg 85
3044 CJ  Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14
info@flowrotterdam.nl

 

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

Interieurplan

Een doordacht interieurplan geeft houvast en behoedt je voor aankopen waar je vroeger of later spijt van krijgt. Helpt je stukje bij beetje je eigen flow te creëren. Zodat niet alleen die mooie meubels op hun plek zijn. Maar jij ook.

Labels

Stop couchsurfing en kom voelen wat bijna 2000m2 Flow Lab in je losmaakt…. Zeker weten dat je creativiteit begint te borrelen zodra je de wereld van alle favoriete interior-classics-to-be en meest inspirerende woonitems van de “latest labels”

Interieuradvies

Een compleet plan, praktische tips of een stylingadvies? Bij Flow Lab kun je alle kanten op. Maar net wat jij en je huis nodig hebben…

Webshop

Ook als je even geen tijd hebt om naar onze showroom te komen kun je bij ons terecht voor accessoires van de mooiste labels.

One stop shopping

Door onze samenwerking met veel professionals kunnen wij jouw interieurplan aanvullen met stoffen, behang, verfkleuren, houten- en betonvloeren en zelfs stalen deuren. Handig toch?

Eigen bezorging

Jouw bestelling wordt door onze eigen medewerkers bezorgd, uitgepakt en gemonteerd. En natuurlijk gaan zij pas naar huis als je helemaal tevreden bent.

Stylist of architect

Wij werken graag met je samen! Je kunt gebruik maken van onze showroom en alle faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Service

En mocht er ondanks alle zorg toch iets niet goed zijn, laat het ons weten en zullen we ons uiterste best doen je alsnog  een tevreden gevoel te geven.

Team Flow

De reis van de opening in 2006 van onze woonwinkel in Hillegersberg naar de start van Flow Lab in 2019 was een hele avontuurlijke. Maar Flow Lab is thuiskomen. Voor ons maar hopelijk ook voor jullie. Super trots zijn wij op onze prachtige showroom en ontwerpstudio Flow Lab.  Dit zijn de mensen die het mogelijk gemaakt hebben!

interieuradvies

 

founder

Manon

design on stock

 

logistics

Steef

studio henk

 

Interior designer

Michelle

ferm living

 

Interior designer

Ralf

brokis

 

Interior designer

Yvon

pastoe

 

office manager

Lois

muuto

 

Interior designer

Timo

scandinavisch interieur

 

Interior designer

Ingrid

normann copenhagen

 

delivery staff

Robert & Sam

Flow blogs

Laat je inspireren

Bouclé: terug van weggeweest!

Bouclé maakt comeback in het interieur

Interieurdesign trend 2020: Natuurlijk wonen

Interieurdesign trend 2020: Natuurlijk wonen

Heerlijk cocoonen in een Egg Chair design

Dat klinkt misschien gek, maar niks is comfortabeler. De vorm van een ei-stoel geeft je een gevoel van privacy en genegenheid, waar je stoel ook staat. De vorm is gemoderniseerd ov

Classic Blue: Pantone kleur van het jaar 2020

Pantone komt elk jaar in december met de kleur van het - komende - jaar. Zij voorspellen hiermee één van de grootste trends binnen de design en interieur wereld.