Outline Sofa muuto
muuto Outline Sofa

/ Muuto

Outline Sofa

Scandinavisch design staat voor zeer herkenbare ontwerp elementen zoals een eenvoud en tijdloosheid,  functionaliteit en vakmanschap die garant staan voor het cleane nordic design gevoel. 

De Outline Sofa van Muuto is een duidelijk voorbeeld van een ontwerp dat al deze elementen herbergt. De architecturale belijning maakt het model tijdloos. Het ranke profiel zorgt voor functionaliteit en comfort en de gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit.

Door de diepe zit en goed gevormde rugkussens, heeft Muuto van de Outline een ultieme relax bank weten te maken, waar je languit of met vrienden en familie tijd kunt doorbrengen.

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

bank muuto
muuto bank grijs

Over Outline sofa

De Outline serie is verkrijgbaar een flink aantal maatvoeringen, van fauteuil tot luxe hoekbank opstelling. Door de evenredige verdeling van zitdelen, heeft de bank een zeer strak ontwerp. Er is een ruime keuze in stof mogelijkheden, zowel in stof als leer.  

 

muuto
interieuradvies

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

 

Bezoek Flow Lab

scandinavisch design bank
ontwerpers muuto

Over Anderssen & Voll

Dit design duo is begonnen in 2009 en bestaat uit Torbjorn Anderssen en Espen Voll die een studio in een oud pand (1802) in hartje Oslo runnen. Het duo is meerdere keren beloond met een award voor meubelontwerpen, verlichting en verschillende accessoires. De ontwerpen zijn geliefd bij echte design liefhebbers, maar weten ook de mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om design meer te waarderen te bereiken.

 

Get inspired

Muuto

New perspective