design on stock bijzettafel
bijzettafel wit

/ Design on Stock

Oo-Two bijzettafel

Buiten dat de Oo-Two bijzettafel een elegant design heeft is hij ook zeer praktisch. De Oo-Two geeft veel ruimte, is makkelijk verplaatsbaar en past precies over de zitting van de meeste banken heen. De naam Oo-Two is gebaseerd op de vorm van de bijzettafel.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

interieur scandinavisch
interieuradvies

Over Oo-two bijzettafel

Er is veel ruimte door de dubbele bladen en door het handvat is Oo-Two makkelijk te verplaatsen. De Oo-two is zo ontworpen dat het onderste blad precies over de zitting van de bank heen past. De Oo-Two is verkrijgbaar in vijf kleuren en kan gecustomized worden met een inlay in hout.

 

design

Over Design On Stock

De liefde voor het vak is wat Design on Stock verder brengt. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. De gemiddelde levertijd van gestoffeerde meubels is slechts 3 weken! De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend.

Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Op dit moment ontwerpen Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi de collectie.

woonwinkel rotterdam
Tom Dissel

Over Tom Dissel

“Creatief bezig zijn, in mijn hoofd én met mijn handen, daar ga ik helemaal in op. De volgende stap is dat Design on Stock heel serieus naar mijn ontwerpen kijkt en alles geeft om mijn ideeën te realiseren. Zij dagen zichzelf altijd uit. Niets is vanzelfsprekend of standaard. En dat is precies zoals ik er ook in sta. Door samen te werken, door te delen voel ik me als ontwerper die toch vaak alleen werkt onderdeel van een enthousiast, gemotiveerd team. Zo versterken we elkaar en groeien we samen naar een topproduct!”

Je vindt de Oo-Two bijzettafel bij Flow Lab.

Get inspired

logo-design_on_stock

Design on Stock

Uit liefde voor het vak