/ Secto Design

Octo 4240

Deze leuke handgemaakte hanglamp is een echte eyecatcher in de woning doordat deze lamp redelijk groot is en deze lamp komt niet vaak voorbij. Deze lampen zijn gemaakt van PEFC-gecertificeerde vormgeperste berk in Finland door zeer bekwame vakmensen. Het hout biedt een zachte helderheid voor sfeer en aantrekkingskracht.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Octo 4240

De handgemaakte lamp komt van oorsprong uit Finland. Deze lamp heeft een hoogte van 68 cm, een diameter van 54 cm en een gewicht van 2 kilo. Deze lamp is verkrijgbaar in natuurlijk berk, wit gelamineerd hout, zwart gelamineerd hout en walnootafineer.

 

Over Secto

Het Finse Secto Design produceerde aanvankelijk houten design meubels. Omdat hun klanten geen bijpassende houten verlichting konden vinden besloot ontwerper Seppo Koho deze zelf te ontwikkelen. Hij introduceerde in 1995 de hanglamp Secto 4200 die nog steeds de basis vormt van de collectie. Hoe simpel kan een goed idee ontstaan! Secto Design heeft inmiddels een eigentijdse, cleane verlichtingscollectie van berkenhout. Het berkenhout komt uit centraal Finland, niet ver van het atelier waar de lampen met de hand gemaakt worden. Het design is eenvoudig uitgedacht. Het licht weerkaatst op het berkenhout. Dit creëert een warme, uitnodigende sfeer. Perfect voor jouw Scandinavisch interieur?

Je vindt de Octo 4240 bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-secto_design

Secto Design

Het berkenhout van de lampen van Secto Design weerkaatst het licht voor een sfeervol effect.