/ Moooi

NR2 lamp

De Moooi NR2 vloerlamp is een mooi voorbeeld hoe een grote afmeting kan samengaan met transparantie. De kap is opvallend en bestaat uit een web van glasvezeldraad. Dit gaat dus niet ten koste van de ruimte in huis of kantoor.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over NR2 lamp

De lamp is 164 centimeter hoog en 56 centimeter breed en heeft een 350 centimeter lang snoer met daarop een dimmer switch. In de lamp zit een geïntegreerde LED module met een maximaal wattage van 16, een kleurtemperatuur van 2700K en een lichtopbrengst van 450 Lumen.

De NR2 vloerlamp is beschikbaar in twee kleuren: wit en zwart.

NR2 is ook leverbaar als hanglamp.

 

Over Moooi

Het internationaal designmerk Moooi is in 2001 door Caper Visser en Marcel Wanders opgericht. Marcel Wanders is naast ontwerper ook art director en is met de tijdloze en luxe uitstraling van het merk niet meer weg te denken uit de interieur en designwereld.  Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen. Daarnaast wil `Moooi met een goed samengestelde mix van verlichting, meubels en accessoires elke ruimte mooier, inspirerender en spannender maken.  `Ruimtes met een ”Unexpected Welkom”. Het assortiment dat Moooi biedt bestaat uit zowel functionele producten die je dagelijks gebruikt als interieur objecten die op de rand van kunst liggen. Verbeelding en breken met het alledaagse staan centraal in de designfilosofie van het merk. De eigenzinnige eye-catchers waar het merk om bekend is, stralen dan ook een echte liefde voor design uit.  In samenwerking met verschillende toonaangevende ontwerpers is Moooi altijd op zoek naar originele ideeën. 

Over Designer Bertjan Pot

Bertjan Pot staat bekend om zijn eigenzinnige ontwerpen. Design is voor hem een zoektocht naar eenvoudige maar eigenwijze oplossingen. Bertjan ontwerpt voor veel merken als Arco, Hay, Cassina en Nike. Alles wordt ontwikkeld in Studio Bertjan Pot. Het basis uitgangspunt blijft altijd: interieurgdesign met een fascinatie voor techniek, structuur, patronen en kleuren.

Get inspired

Moooi

Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen.