Unieke stoelen

Normann Copenhagen staat bekend om het prachtige design en dit zie je ook terug in de stoelen. Een Normann Copenhagen stoel is verkrijgbaar in verschillende materialen en vormen. Door het ruime aanbod is er altijd een Normann Copenhagen stoel die perfect aansluit bij jouw droominterieur. Van een uitgesproken silhouette met ronde vormen tot een moderne en comfortabele stoel met heel veel mogelijkheden. Ook zijn de stoelen zeer multifunctioneel! Een Normann Copenhagen stoel staat namelijk niet alleen prachtig aan tafel, de stoelen zijn ook ideaal voor in de keuken. Met een Normann Copenhagen barkruk breng je sfeer in de keuken en heb je ook nog eens een zeer comfortabele zit aan jouw bar!

Stijlvolle tafels

Net als een Normann Copenhagen stoel zijn de tafels ook ontzettend stijlvol. Een Normann Copenhagen tafel is niet zomaar een tafel. Deze tafels hebben een enorm karakter, maar passen in vrijwel elk interieur. Door de unieke uitstraling van een Normann Copenhagen tafel heb je een echte eyecatcher in de woonkamer. Combineer een Normann Copenhagen tafel met een set stijlvolle stoelen en creëer jouw droominterieur.

Normann Copenhagen bird

Een mix van puurheid, minimalisme en aandoenlijkheid: Met een Normann Copenhagen bird heb jij gegarandeerd een uniek accessoire in huis. De Normann Copenhagen bird is gemaakt van eikenhout en ontworpen door Jan Christian Delfs. Door de minimalistische vormgeving van de Normann Copenhagen bird past dit unieke accessoire in vrijwel elke woonstijl! De Normann Copenhagen bird is als enkel stuk te koop, maar je kunt ook een eigen familie samenstellen. De verschillende groottes en en kleuren vertegenwoordigen namelijk de familie van de ontwerper.

Normenn Copenhagen accessoires

Om de woonkamer, keuken of slaapkamer een finishing te geven komen accessoires als geroepen. Dit kun je al snel doen door een Normann Copenhagen vaas op de tafel te plaatsen voor meer sfeer. Ook kun je gaan kijken naar sfeerverlichting. Maar bij sfeerverlichting hoort natuurlijk ook een stijlvolle lamp. Met een Normann Copenhagen hanglamp combineer je stijl en sfeer met elkaar. Tevens is de Normann Copenhagen hanglamp een absolute besteller door zijn functionaliteit en karakter.

Normann meubels bij Flow Lab

Ben jij nieuwsgierig naar de producten van Normann Copenhagen? Kom langs in de grote showroom van Flow Lab! Wil je graag meer informatie over de producten van Normann Copenhagen? Neem dan gerust contact met ons op via 010 28508 14. Het team van Flow Lab staat voor je klaar!

woonwinkel rotterdam

Welkom bij Flow Lab!

Flow Lab
Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Kom in jouw flow

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…