/ Menu

Nono

NoNo Table wordt gekenmerkt door lichtheid. De elegante en slanke poten bieden de volledige ondersteuning voor het massief glazen blad dat de omgeving prachtig weerspiegelt. De moderne materialen benadrukken de schone en stijlvolle esthetiek. En het simplistische maar toch opvallende ontwerp maakt NoNo tot een geweldige aanvulling op elke woonruimte. Combineer de 2 maten met elkaar voor een speels effect.

Over Nono

De Menu NoNo salontafel is ontworpen door Norm Arkitekter en Note. De NoNo salontafel is er in twee maten, 95,5 cm lang, 59,5 cm breed en 35 cm hoog en een kleiner variant van 75 cm lang, 50 cm breed en 25 cm hoog. De NoNo salontafel bestaat uit een onderstel van gepoedercoat metaal en een tafelblad van in kleur gezeefdrukt glas.

 

Over Menu

De filosofie van Menu is simpel. Ze willen de wereld beter maken, minder gecompliceerd, een beetje leuker om wakker in te worden. Door samen te werken met super getalenteerde ontwerpers, maken ze objecten die nu en voor altijd worden gekoesterd. Menu werkt met de meest gedreven en creatieve personen uit de wereld van architectuur en ontwerp om een ​​hoogwaardig ontwerp met een heldere Scandinavische uitstraling te produceren. Bij Menu zijn ze geobsedeerd met slimme oplossingen voor het moderne leven.

Over Norm Arkitekter en Note.

logo-menu

Menu

Minimalistisch en ongecompliceerd design