/ Norr11

Nomad Chair

De Nomad Chair heeft haar naam te danken aan de combinatie van de Noorse en Marokkaanse culturen. Deze culturen samen zijn ook zichtbaar in het ontwerp van deze prachtige lounge stoel. 

Nomad Chair van Norr11 is een van de Scandinavische interpretaties van de traditionle Marokkaanse rieten stoel. Kenmerkend is het grote zit en rugframe. Het semi-transparante geheel in de rug geeft een mooie verfijnde uitstraling. Door zijn mooie ronde zacht vormen is het een allemansvriend voor elk interieur.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Nomad Chair

De Norr11 Nomad stoel is een ontwerp van Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldahl. 

De stoel is volledig uitgevoerd uit bamboe en bamboe gaas. Bij de stoel worden nekkussens (verstelbaar) en zitkussens geleverd in warm cognac leer. De Nomad heeft een breedte van 90 cm, een diepte van 77 cm en een hoogte van 100 cm. De zithoogte is 39 cm. 

 

 

Over NORR11

NORR11 is een jong Deens designlabel met een eigentijdse Scandinavische collectie zitmeubilair, verlichting en tafels die geschikt is voor zowel de projectmarkt als de particuliere design liefhebber. Eyecatchers uit de collectie zijn de Mammoth Chair en de Elephant Chair. NORR11 werkt samen met innovatieve jonge ontwerpers en de beste fabrikanten om producten van uitmuntend vakmanschap en kwaliteit te produceren.

Over de ontwerpers

Kristian Sofus Hansen
Kristian creëert unieke stukken door eenvoudig, functioneel en doordacht ontwerp. Zijn ontwerpen zijn erop gericht om traditionele ontwerpmethoden en nieuwe productietechnieken samen te voegen om te komen tot hoogwaardige meubelstukken en productontwerp.

Tommy Hyldahl
Tommy is sinds 2010 verantwoordelijk voor het creatieve DNA van NORR11. Zijn interesse in materialen en productfabricage is duidelijk zichtbaar in de hele collectie.

 

Get inspired

logo-norr11

Norr11

Een nieuwe kijk op Scandinavisch design