/ Muuto

Nerd barkruk

De Nerd barkruk 65 van Muuto is 40 centimeter breed, 42 centimeter diep en 79 centimeter hoog. De zithoogte is 65 centimeter. De barkruk is gemaakt van eiken. De Nerd barkruk is leverbaar in verschillende kleuren: naturel eiken of gelakt in zwart, grijs, groen, zachtgeel, blauw, wit en roze. De gebruikte lak in op waterbasis dus milieuvriendelijk.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Nerd barkruk

De Nerd barkruk is een moderne Scandinavische versie van de traditionele houten barkruk met als bijzonder accent de rugleuning die door de zitting heen loopt. Deze rugleuning zorgt voor extra zitcomfort en een moderne uitstraling.

 

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Bezoek Flow Lab

Over Designer David Geckeler

David Geckeler is een duitse designer die veel designs voor Muuto op zijn naam heeft staan. Daarnaast ontwerpt hij ook interieurs, verlichting en keukenspullen. Zijn brede blik maakt hem veelzijdig.

Get inspired

Muuto

New perspective