/ Gubi

Multi-Lite pendant

Multifunctioneel is het sleutelwoord bij de Multi-Lite pendant van Gubi. Als industrieel ontwerper heeft Louis Weisdorf vooral gekeken naar de mogelijkheden de Multi-Lite in te stellen op basis van ruimte en plaats. De buitenkappen zijn zo afstelbaar dat het licht onder, boven of eventueel schuin naar buiten is te richten. Met het armatuur zijn dus meerdere lichtinvalshoeken te realiseren. De Multi-Lite is in 1972 door Weisdorf ontworpen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Multi-Lite pendant

Naast de Multi-Lite hanglamp in 2 maten, is tevens de Multi-Lite vloerlamp en de Multi-Lite tafellamp in de Gubi kollektie. In de Flow LAB showroom is de hanglamp gepresenteerd. De kleurkeuze en variatie (kap en armatuur) is groot, er zijn wel 9 mogelijkheden. Dit biedt veel mogelijkheden in de verschillende interieurs. Reden temeer onze showroom te bezoeken en je te laten adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Of kom gewoon binnen om de kollektie te bewonderen.

 

Over Gubi

Het Deense familie bedrijf Gubi is in 1967 opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. De Gubi kollektie bestaat uit meubelen, lampen en spiegels. Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden. Gubi Olsen heeft zo altijd grenzen willen verleggen, om nieuwe richtingen in design te ontdekken. Gubi laat zich inspireren door de rijke Deense traditie van ambachtelijke produktie gemixed met historische ijkpunten zoals bijvoorbeeld de Franse filmwereld, Napoleon Bonaparte maar ook visuele effecten van een vleugel (Grand Piano Sofa).

Bezoek Flow Lab

Over Designer Louis Weisdorf

Louis Weisdorf (1932-2021) was een bekende Deense architect en industrieel ontwerper. In 1954 was hij een van de  jongste afgestudeerden aan de Design Academy in Kopenhagen. Hij omschreef zichzelf als een specialist in verscheidenheid. Hij was actief op het gebied van grafisch-, interieur-, architectuur en industrieel design. In 1967 startte hij een eigen ontwerpburo.

 

Get inspired

Multi-Lite pendant

Gubi

Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden.